سهراب انتظاري مهاجم پرسپوليس در گفت و گو با خبرنگار "مهر" ضمن بيان اين مطلب افزود : با توجه به اينكه ما در پنج بازي گذشته نتوانسته بوديم نتايج قابل قبول بگيريم در بازي با برق شيراز ناچار بوديم به پيروزي برسيم . به همين خاطر همه بچه هابا يكديگر هم قسم شدند كه با تمام وجود دراين ديدار بازي كنند و شكر خدا به نتيجه دلخواه هم دست پيدا كرديم.
انتظاري در مورد گلزني هايش گفت : فوتبال يك بازي گروهي است و اگر من توانستم در اين بازي گلزني كنم نتيجه تلاش همه بازيكنان بود. اميدوارم كه اين روند در بازي هاي آينده نيز ادامه داشته باشد. هر چند كه ما در بازيهاي گذشته نيز فوتبال خوبي را به نمايش مي گذاشتيم اما چون نتيجه نمي گرفتيم هواداران از ما راضي نبودند. آنها فقط با پيروزي تيمشان خوشحال مي شوند و وظيفه ماست كه در تمام بازيها به پيروزي برسيم.
مهاجم شمالي پرسپوليس در پايان ابراز اميدواري كرد كه بتواند در كنار علي دايي و جواد كاظميان ، خطرناك ترين و گلزن ترين مثلث خط حمله ليگ برتر را تشكيل دهند.
ما در بازي با برق شيراز فوتبال قابل قبولي را به نمايش گذاشتيم و اميدوارم اين پيروزي ها دادمه داشته باشد.
نظر شما