پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۰ مرداد ۱۳۸۵، ۱۲:۰۰

ماهنامه مقام موسيقايي منتشر شد

ماهنامه مقام موسيقايي منتشر شد

سي و سومين شماره ماهنامه تخصصي "مقام موسيقايي"با مطالب متنوع منتشر شد .

به گزارش خبرنگار موسيقي مهر،در اين شماره از ماهنامه "مقام موسيقايي" علاوه بريادداشت ها، نقدها و گزارش هاي هميشگي مطالبي به ياد در گذشتگان موسيقي در بهار و تابستان 85 نيز گنجانده شده است .

در نخستين بخش اين ماهنامه پس از يادداشت سردبير، سالشمار استاد "علي تجويدي"،گفتگو با "شوكت سالك" همسرآن زنده ياد  ،آواز درايران،خانه ويران شد و ....از جمله مطالبي است كه به يادعلي تجويدي به چاپ رسيده است .

دو يادداشت كوتاه درباره مرحوم "منصور ياحقي"- نوازنده سنتور-، گفتمان از جنس "همايون پور"و چند مطلب و ذكر خاطره از زنده ياد منوچهر همايون پور- خواننده -، مرگ تك درخت (به ياد عباس شاپوري) و دو مطلب درباره بهزاد رضوي نيا - نوازنده تنبك - از ديگر مطالبي است كه به منظور يادكرد از موسيقيدانان در گذشته منتشر شده است.

"حرف هاي آخر"،"موسيقي و حكيم قشقايي"،"آرشه كشي در سازهاي زهي"،"صبا،نيماي موسيقي"،"ري چارلز از زبان خودش"و "يك نت براي قطب الدين" نيز در سي و سومين شماره مقام به چاپ رسيده است .

لازم به ذكر است كه انتشار اين ماهنامه مدتي به تعويق افتاده بود كه رضا مهدوي(سردبير) مشكلات حوزه نشر به خصوص كمبود كاغذ را دليل اصلي آن ذكر كرد .   

کد خبر 365226

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha