پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۲۹

ارسال ۷۵ میلیون پیامک برای اطلاع رسانی مسابقات قرآن

ارسال ۷۵ میلیون پیامک برای اطلاع رسانی مسابقات قرآن

مسئول کارگروه فضای مجازی از ارسال بیش از ۷۵ میلیون پیامک از سوی اپراتورهای مطرح کشور با موضوع اطلاع رسانی سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی منصوری با اشاره به مشارکت فعال اپراتورهای مطرح کشور درزمان برگزاری مسابقات بین المللی قرآن گفت: اپراتور همراه اول با ارسال ۴۵ میلیون پیامک و ایرانسل با ۳۰ میلیون پیامک در زمینه اطلاع رسانی به مشترکین خود در برگزاری بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام مشارکت فعالی داشته اند.

منصوری در تشریح فعالیت های کارگروه مجازی سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن اظهار داشت: در سایت آپارات، کانال رسمی مسابقات بین المللی قرآن ایجاد شده است و کلیه رویدادها و تلاوت های مسابقات به صورت آنلاین بارگذاری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در شبکه های مجازی به صورت گسترده تبلیغات و اطلاع رسانی صورت گرفته است اضافه کرد: در شبکه تلگرام کانال رسمی مسابقات بین المللی با آدرس با آدرسtelegram.me/quran_iran   ایجاد شده است. همچنین در دیگر شبکه های اجتماعی به صورت مستمر اطلاع رسانی و تبلیغات مسابقات در حال انجام است.

به گفته مسئول کارگروه فضای مجازی در این ارتباط، کمپین اطلاع رسانی در فضای مجازی از طریق درج "فلش بنر" در سایت ها و خبرگزاری های معتبر  کشور صورت گرفته است.

منصوری برگزاری مسابقات پیامکی در طول برگزاری مسابقات بین المللی قرآن را مورد اشاره قرار داد و افزود: در طول مسابقات بین المللی قرآن کریم هر شب مسابقات پیامکی برگزار و به ۱۱۰ تن از افراد برگزیده، کارت هدیه یک میلیون ریالی و جوایز دیگر اهدا خواهد شد.

وی در پایان از پخش زنده مسابقات از سایت اوقاف خبر دادو گفت:در جریان برگزاری سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم، پخش زنده و پوشش خبری مسابقات از طریق سایت اطلاع رسانی سازمان اوقاف به نشانی www.oghaf.ir  صورت خواهد پذیرفت.

کد خبر 3654731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha