به گزارش خبرنگارمهر، محمدرضا حافظی در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان گلستان که ظهر سه شنبه در گرگان برگزار شد، گفت: در دیداری که با مرحوم آیت الله مشکینی داشتم از ایشان پرسیدم مدرسه سازی واجب است یا مسجد سازی و ایشان به من گفت انسان بی سواد دین را نمی شناسد پس برای اینکه افراد جامعه ما بتوانند از مساجد استفاده کنند اول باید مدارس ما آباد شود.
حافظی با بیان اینکه ما در سایه امنیت و درایت مقام معظم رهبری به خوبی زندگی می کنیم، افزود: در ۱۸ سال گذشته مدارس ما چهار نوبته به آموزش مشغول بودند و بستری مناسب برای کسب علم و دانش وجود نداشت.
وی تصریح کرد: هسته اولیه حرکت ما به عنوان خیر مدرسه ساز در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) شکل گرفت و در ابتدا تعداد اعضای گروه ما انگشت شمار بود اما امروز بعد از ۱۸ سال تعداد گروه ما به بیش از ۶۰۰ هزار خیر درداخل کشور و یک هزار خیر در سرار دنیا رسیده است.
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور اظهار کرد: این مجموعه توانسته ۳۵ درصد از کل مدارس کشور را در ۵۵۰ شهر و ۳۱ استان کشور بسازد.
حافظی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز مال و اندوخته خود را در طبق اخلاص قرار داده اند، گفت: در روایات فضیلت دانش را از عبادت و زیارت خانه خدا بالاتر دانسته اند چرا که کسی که دانشی را فرا می گیرد می تواند به کل جهان بشریت خدمت کند.
وی افزود: برای اجرای منویات رهبری به کشور هندوستان سفری داشتم و ۱۲ مدرسه با نام آیت الله مطهری در این کشور ساختیم چرا که کشور هندوستان دارای ۴۰ میلیون شیعه است و شیعان ما در تمام دنیا مظلوم واقع می شوند.
حافظی تصریح کرد: حدود ۱۰ درصد ایرانی ها در کشورهای دیگر در حال زندگی هستند اما به دلیل نبود مدرسه مناسب با فرهنگ ایرانی، از زبان مادری و فرهنگ کشور خود دور می مانند و ما تصمیم داریم برای ایرانیان سایر کشورهای دیگر مدارس مناسبی برای رشد و شکوفایی آن ها بسازیم.
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در پایان افزود: خیرین مدرسه ساز یک فضای فیزیکی ایجاد می کنند و این فضای فیزیکی بدون حضور معلمان دلسوز هیچ فایده ای ندارد.
نظر شما