به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر فرهاد رضوان در نشست خبری اولین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه سلامت، گفت: پس از اجرای برنامه طرح تحول سلامت در کشور، کسانی که تا پیش از این به دلیل مشکلات مالی توان مالي مراجعه به بیمارستان ها را نداشتند، توانستند برای دریافت خدمات درمانی به این مراکز مراجعه کنند و این مساله باعث شد تا ضریب اشغال تخت های بیمارستانی افزایش پیدا کند.
وی افزود: تامین این امکانات و رفع این کمبودها در صورتی که بخواهیم تنها متکی به بودجه دولتی باشیم، سال ها طول خواهد کشید تا ما به نقطه مطلوبی در این زمینه برسیم؛ بنابراین استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران خارجی و داخلی و بخش خصوصی ضرورت پیدا می کند.
رضوان با اشاره به دعوت از ۷۵ شرکت خارجی برای شرکت در اولین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه سلامت، گفت: در حال حاضر حدود ۹۶ هزار تخت بیمارستانی فعال در کشور داریم که بسیاری از آنها به مرز فرسودگی رسیده اند و باید برای جبران این مسئله و رفع سایرکمبودهای موجود در حوزه سلامت، مشارکت سرمایه گذاران خارجی و داخلی را جذب کنیم.
رضوان خاطرنشان کرد: این راه حل تنها مربوط به کشور ما نمی شود و بسیاری از کشورهای دنیا سال هاست که به این شیوه عمل می کنند و نتیجه هم گرفته اند و شاید ده ها سال در این زمینه از ما پیشتر هستند. ما می توانیم با استفاده از این تجربیات این مسیر را در زمان بسیار کمتری طی کنیم و به نتایج مطلوب برسیم.
دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه سلامت با ذکر این نکته که سعی در ایجاد مشارکت های خارجی و سرمایه گذاران داخلی از سال های گذشته آغاز شده افزود:این همایش باعث تسریع و ورود سرمایه گذاران بیشتر خارجی به این حوزه خواهد شد.
وی در مورد برگزاری این همایش گفت: همایش از روز شنبه ۲۵ اردیبهشت در قالب پنج پنل تخصصی آغاز بکار می کند و در روز دوم با موضوع سرمایه گذاری و با سخنرانی صاحبنظران غیرایرانی ادامه پیدا خواهد.
رضوان در پایان نمایندگان شرکت های کره جنوبی، ایتالیا و ژاپن را به عنوان بخشی از شرکت کنندگان همایش نام برد و افزود: نمایندگان ژاپن با یک پنل اختصاصی با مخاطب ایرانی در همایش حضور پیدا خواهند کرد.
نظر شما