پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۳۵

طی سال گذشته

۴۳۰میلیاردریال ازسوی خیرین استان مرکزی برای نوسازی مدارس تعهد شد

۴۳۰میلیاردریال ازسوی خیرین استان مرکزی برای نوسازی مدارس تعهد شد

اراک- مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی با بیان اینکه مساعدت خیرین نقش مهمی در رفع مشکلات فضاهای آموزشی دارد گفت: سال گذشته خیرین استان ۴۳۰میلیارد ریال برای نوسازی مدارس تعهد کردند.

محمدصادق قائمی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نوسازی، تجهیز و استانداردسازی فضاهای آموزشی برای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و یکسان سازی شرایط آموزشی، از مهمترین اهداف سازمان نوسازی مدارس است و در این راستا خیرین مدرسه ساز همواره نهایت همکاری را در این امر مهم داشته اند.

وی افزود: در استان مرکزی شهرستان اراک به عنوان پرجمعیت ترین شهر و مرکز استان و پس از آن ساوه به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان بیشترین مشکلات مربوطبه فضاهای آموزش را دارند و در حال حاضر با کمبود مدرسه مواجه هستند.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی تصریح کرد: طی سال های اخیر نقش پررنگ خیرین مدرسه ساز در کنار اعتبارات دولتی در نوسازی و تجهیز فضاهای آموزشی بسیار تاثیرگذار و مثبت بوده و بخش عمده ای از این رسالت مهم، با کمک خیرین محقق شده است.

قائمی بیان داشت: در شهرستان ساوه به عنوان دومین کانون جمعیتی استان مرکزی، تاکنون ۴۰۰ کلاس درس بهسازی و مقاوم سازی و ۲۳۶ کلاس درس نیز به سیستم گرمایشی مجهز شده‌ است.

وی اضافه کرد: ۱۵میلیارد ریال نیز برای تجهیز فضای کارگاهی و آزمایشگاهی در مدارس این شهرستان نیاز است.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی با اشاره به جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان مرکزی که پنجم خردادماه سال جاری در اراک برگزار می شود اظهار داشت: طی این جشنواره از تلاش ها و کمک های خیرین مدرسه‌ساز تقدیر می شود و زمینه برای مشارکت در امر مدرسه سازی و تجهیز مدارس فراهم می شود.

کد خبر 3657219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha