۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۱۸

نماینده شبکه تشکل های محیط زیستی چهارمحال و بختیاری به ابتکار:

نگذارید به نام توسعه، محیط زیست تخریب شود

نگذارید به نام توسعه، محیط زیست تخریب شود

نماینده شبکه تشکل های محیط زیستی چهارمحال و بختیاری از ابتکار خواست اجازه ندهد ملاحظات محیط زیستی در پای هیچ ملاحظه‌ اقتصادی ناپایدار ذبح شوند و به نام توسعه، محیط زیست تخریب شود.

به گزارش خبرنگار مهر نماینده شبکه تشکل های محیط زیستی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری در مراسم اهدای دیپلم ذخیره گاه زیستکره تنگ صباد - سبزکوه از ابتکار خواست اجازه ندهد هیچ توسعه‌ای در کشور اتفاق بیفتد که منجر به تخریب محیط‌زیست شود و حوادث تلخی مانند سد گتوند در خوزستان و توسعه‌های بی‌رویه ناپایدار در اصفهان و فارس و بسیاری از مناطق کشور رقم‌زده شود.

لیلا اخلاصی گفت: یقیناً قرار گرفتن منطقه تنگ صیاد - سبزکوه در شمار ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره فرصت‌های تحقیقاتی پژوهشی، آموزشی و مدیریتی جامعی را فراهم خواهد کرد که به بهره‌برداری پایدار و حفاظت از تنوع زیستی منطقه کمک خواهد کرد. امیدواریم ثبت «ذخیره‌گاه زیست‌کره تنگ صیاد – سبزکوه» دستاوردهای بزرگی مانند ثبت گستره زاگرس مرکزی از لرستان تا فارس را به‌عنوان «ذخیره‌گاه بزرگ زیست‌کره زاگرس مرکزی» داشته باشد.

وی تاکید کرد: بدون شک احیای تالاب گندمان نتیجه اعتماد به مردم است. ما نشانه‌های این اعتماد را اضافه بر تالاب گندمان، به خوبی می‌توانیم در کمجان فارس، کانی‌برازان آذربایجان غربی، میاندشت خراسان شمالی، حسین‌آباد سربیشه خراسان جنوبی و ده‌های جای این مرزوبوم ببینیم که به کمک مردم و جوامع بومی محلی اتفاق افتاده است.

اخلاصی خطاب به ابتکار گفت: یادمان باشد که همسویی و همراهی جوامع محلی، سازمان‌های مردم‌نهاد محیط زیستی، اداره کل حفاظت محیط‌زیست و دیگر دستگاه‌های دولتی در احیای تالاب خشکیده گندمان عینیت پیداکرده است از همین‌رو به نمایندگی از این جمع مشارکت‌کننده از سرکار عالی تقاضای حمایت و کمک در تسریع روند ثبت تالاب گندمان به‌عنوان تالاب بین‌المللی در کنوانسیون رامسر را دارم.

نماینده شبکه تشکل های محیط زیستی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد:بدون شک انتظار ما و همه دغدغه‌مندان این آب‌وخاک از سرکارعالی به‌عنوان بالاترین مقام حفاظت محیط‌زیست کشور و ناظر بر عملیاتی شدن آمایش سرزمین آن است که با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های قانونی‌تان اجازه ندهید هیچ توسعه‌ای در کشور اتفاق بیفتد که منجر به تخریب محیط‌زیست شود و حوادث تلخی مانند سد گتوند در خوزستان و توسعه‌های بی‌رویه ناپایدار در اصفهان و فارس و بسیاری از مناطق کشور رقم‌زده شود. انتظار داریم اجازه ندهید به بهانه‌های اقتصادی و توسعه‌ای چشم بر ملاحظات محیط زیستی بسته شود و خسارت‌های غیرقابل‌جبران را بر این سرزمین وارد کنند.

اخلاصی افزود: در ماجرای مدیریت آب انتظار ما نگاهی جامع و منطبق بر ملاحظات محیط زیستی است. پروژه‌های انتقال آب به بهانه‌های کشاورزی و غیر شرب، استان ما و کارون بزرگ را با بحران‌های محیط زیستی و حتی اجتماعی مواجه کرده است. ما از شما انتظار داریم اجازه ندهید ملاحظات محیط زیستی در پای هیچ ملاحظه‌ اقتصادی ناپایدار ذبح شوند.

کد خبر 3657594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha