به گزارش خبرنگار مهر، سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در آیین اختتامیه این نمایشگاه که هم اکنون با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهردار تهران و جمع زیادی از ناشران و غرفهداران شرکتکننده در این دوره در سالن تشریفات شهر آفتاب در حال برگزاری است، ضمن ابراز خوشحالی از حضور پررونق ناشران در نمایشگاه امسال، آماری از این حضور ارائه کرد و اظهار داشت: امسال ۱۵۰۰ ناشر در بخش عمومی، ۵۵۹ ناشر در بخش دانشگاهی، ۱۶۵ ناشر در بخش آموزشی و ۳۴۲ ناشر در بخش کودک و نوجوان در نمایشگاه فضای فرهنگ و کتاب را پویا کردند.
وی حوزه بینالملل نمایشگاه امسال را از جمله حوزه های فعال خواند و افزود: هم ناشران خوبی در این بخش شرکت کردند و هم کتابهای باکیفیتی در این بخش عرضه شد. علاوه بر اینها، بـُعد بینالمللی نمایشگاه کتاب با حضور پررنگتر کشورهای مختلف شکل و لعاب دیگری داشت و این در حالی بود که در چند سال قبل، بعد بینالمللی نمایشگاه خیلی کمرنگ بود، اما در دولت تدبیر و امید این حوزه مورد توجه قرار گرفته است.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: اینها نشان میدهد که با صاحبخانهشدن نمایشگاه کتاب، می شود به آینده نمایشگاه بیشتر فکر کرد و می شود برنامهریزیهای بهتری برای برگزاری آن انجام داد. من امیدوارم با تقویت حوزه دیپلماسی فرهنگی عمومی جمهوری اسلامی ایران، در سال های آینده این نمایشگاه پررونقتر باشد.
صالحی تصریح کرد: حرکتهایی که در زمینه مبادله رایت کتاب ها در نمایشگاه امسال انجام شد و همچنین برگزاری روز کشورها، از دیگر اقدامات خوبی بود که در این دوره شاهد آن بودیم.
به گفته وی، امسال بعد فرهنگی نمایشگاه کتاب هم تقویت شد و هر یک از بخش های این نمایشگاه برای خود سراهای جداگانه اهل قلم و تالارهای گفتگو داشت که تنها در سرای کودک و نوجوان، ۸۵ سخنرانی و نشست داشتیم که خودش یک کلاس آکادمیک برای نشر کودک و نوجوان بود.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان سخنانش گفت: بسیاری از مراکز علمی، آکادمیک و دانشگاهی در نمایشگاه امسال حضور داشتند و در مجموع نگاه امروز ما این است که نمایشگاه سیام کتاب تهران از همین فردا کلید میخورد؛ چراکه مکانش تثبیت شده و ما می توانیم با برنامهریزی بهتری به این موضوع فکر کنیم.
نظر شما