پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۰۶

فرماندار ملارد در جلسه کارگروه سلامت این شهرستان مطرح کرد:

جمع آوری زباله دربرخی از نقاط شهرستان ملارد به خوبی انجام نمی شود

جمع آوری زباله دربرخی از نقاط شهرستان ملارد به خوبی انجام نمی شود

ملارد-فرماندار ملارد گفت:در برخی نقاط شهرستان ملارد، زباله ها آنچنان که باید جمع آوری نمی شود و گاهی با افزایش میزان بارش ها،نارسایی هایی در این عرصه ایجاد می گردد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن خطیبی عصر شنبه در جلسه کارگروه سلامت شهرستان ملارد که با حضور جمعی از مسئولان منطقه ای و شهرستانی برگزار شد، با اشاره به شیوع بیماری سرطان در طول سال های اخیر در کشور  اظهار داشت:متخصصان و پزشکان، عوامل و دلایل بسیاری را برای بیماری مذکور متصور هستند که یکی از موارد حائز اهمیت در شیوع و بروز این عارضه، به مواد افزودنی و نگه دارنده های غذایی باز می گردد.

فرماندار ملارد افزود:نقش اتحادیه ها در حفظ و ارتقای سلامت غذایی بسیار موثر است و چنین مجموعه هایی به عنوان یار و بازوان دستگاه های اجرایی و دولتی می توانند با اعمال نظارت صحیح از بروز بسیاری از مشکلات و نارسایی ها در چارچوب اختیارات و وظایف صنفی خود پیشگیری کنند.

خطیبی گفت:یکی دیگر از موارد قابل توجه در سلامت غذایی به عرصه آرد و نان باز می گردد که امیدواریم در این حوزه نیز با اعمال نظارت های دقیق همچون دیگر عرصه ها شاهد توفیقاتی هر چه بیشتر باشیم که خروجی نهایی مجموعه این اقدامات ونظارت ها در حصول سلامت و بهداشت حداکثری جامعه مفید فایده و موثر خواهد بود.

فرماندار ملارد درخصوص جمع آوری زباله های این شهرستان نیز عنوان کرد:در برخی نقاط این شهرستان، زباله ها آنچنان که باید جمع آوری نمی شود و بعضا با افزایش میزان بارش ها، نارسایی هایی در این عرصه ایجاد می گردد که در صورت برنامه ریزی مدون و اصولی و عملیاتی کردن اقدامات موثر از بروز بخش قابل توجهی از نارسایی های احتمالی در این خصوص جلوگیری خواهد شد.

کد خبر 3658300

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha