به گزارش خبرنگار مهر، علی یزدانی بعد از ظهر شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان به اهمیت و نقش این کارگروه پرداخت و ادامه داد: با توجه به ساز و کار صنایع کوچک، ۴۲ درصد اشتغال کشور را این صنایع به خود اختصاص داده اند.
وی واحدهای صنعتی که توسط بانک های عامل تملک شده اند را هزار و ۹۹ واحد دارای پروانه بهره برداری در نواحی و شهرکهای صنعتی اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۵ درصد آنها به طور کامل تعطیل و ۷۵ درصد آنها عموماً زیر ظرفیت مشغول به فعالیت هستند.
یزدانی، استان هرمزگان را از استان های مهم صنعتی کشور در حوزه سرمایه گذاری در بخش صنایع بزرگ کشور عنوان کرد و افزود: ۹۰۵ واحد صنعتی در استان هرمزگان مستقر هستند که از این تعداد ۸۵۵ واحد آن صنایع کوچک، ۲۴ واحد صنایع متوسط و ۲۶ واحد آن را صنایع بزرگ تشکیل می دهند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در ادامه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری و برنامه های دولت برای رونق بخشیدن به واحدهای کوچک و متوسط، اظهار داشت: مسئولیت راه اندازی واحدهای تعطیل و یا به ظرفیت رساندن واحدهای زیر ۵۰ درصد چه در داخل شهرک ها و نواحی صنعتی و چه بیرون از آنها از دیگر ماموریت این کارگروه به عنوان کارگروه اصلی اقتصاد مقاومتی به شمار می آید.
وی دیگر ماموریت این کارگروه را، راه اندازی طرح های بالای ۶۰ درصد عنوان کرد و اظهار داشت: از تعداد ۹۹ هزار و ۸۴۰ طرح صنعتی که جواز تاسیس آن توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده است، هزار و ۶ طرح در استان هرمزگان مستقر هستند که از این تعداد ۲۸۸ طرح به شهرک ها و نواحی صنعتی استان مراجعه کرده اند.
یزدانی در ادامه افزود: تعداد طرح هایی که جز ماموریت های اقتصاد مقاومتی است، ۹ هزار و ۳۲۵ طرح در کل کشور است که ۱۰ درصد آن امسال می تواند به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: از تعداد کل این طرح ها، برش استانی هرمزگان در طرحهای بالای ۶۰ درصد فیزیکی بالغ بر ۱۳۰ طرح است که ۱۳ درصد کل کشور رو به خود اختصاص داده است.
این مقام مسئول در پایان اظهار داشت: با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در استان هرمزگان و سیاستهای جدید دولت و با پیگیری های مستمر استاندار، قطعاً این استان یکی از استان های بسیار مستعد برای توسعه صنعتی خواهد بود و می تواند نرخ بیکاری را در استان به حداقل برساند.
نظر شما