پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ آبان ۱۳۸۲، ۱۸:۴۷

به دليل بر آورده نكردن خواسته هاي آمريكا

بوش به دنبال جايگزيني براي شوراي حكومت انتقالي عراق است

جرج بوش رئيس جمهور آمريكا به دنبال جايگزيني براي شوراي حكومت انتقالي عراق بعد از نااميد شدن از اين شورا و برآورده نشدن خواسته هاي خود است.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه الجزيره ، روزنامه واشنگتن پست به نقل از مسوولان آمريكايي نوشت ، دولت بوش از شوراي حكومت انتقالي عراق روز به روز نااميد تر و سرخورده تر مي شود .
به نوشته اين روزنامه ، دولت بوش در حال حاضر جايگزين هاي احتمالي براي اين شورا را بررسي مي كند تا امكان واگذاري قدرت به آن در زمان عقب نشيني از عراق وجود داشته باشد.اين روزنامه نوشت ، دولت آمريكا از عملكرد كنوني تمام اعضاي شوراي انتقالي و اهتمام آنها به مسائلي كه از نظر آمريكا ارتباطي به آينده عراق ندارد و نيز اقدامات كند آنها در مورد تدوين قانون اساسي جديد عراق كه پيش شرط آمريكا  براي واگذاري قدرت به عراقي ها است ، به شدت انتقاد كرده است .اين روزنامه نوشت ، دولت بوش از كميته تدوين قانون اساسي عراق راضي نيست.
واشنگتن پست نوشت، روبرت بلاك ويل مسوول شوراي امنيت ملي كاخ سفيد كه ناظر بر روند واگذاري سياسي در عراق است اين هفته يك ديدار غيرعلني از عراق خواهد داشت و گزينه هاي احتمالي براي جانشيني شوراي حكومت انتقالي عراق را با پل برمر حاكم آمريكايي عراق بررسي خواهد كرد.
اين روزنامه از قول مسوولان آمريكايي و فرانسوي نوشت ، آمريكا پيشهاد فرانسه را كه پيش از اين رد كرده بود ، بررسي مي كند ، فرانسه پيشنهاد ايجاد يك دولت موقت درعراق را  شبيه دولت موقت پس از جنگ آمريكا در افغانستان مطرح كرده است .
 به نوشته اين روزنامه ، مسوولان آمريكايي همچنان امكان ايجاد حكومت موقت تا زمان تدوين قانون اساسي جديد و برگزاري انتخابات را بررسي مي كنند هر چند واشنگتن اصرار دارد تا پيش از تدوين قانون اساسي قدرت را به عراقي ها نخواهد داد.
روزنامه واشنگتن پست به نقل از يك مسول وزارت امور خارجه آمريكا نوشت ، اگر ترك عراق مدت زماني طول بكشد،
و پايان ماموريت آمريكا بيش از دو سال به طول انجامد ، امكان بحث در مورد تشكيل دولت انتقالي و راهكاري حكومتي از هر نوع وجود خواهد داشت .اين در حالي است كه آمريكا در گذشته بر روي مساله همكاري و تعامل با شوراي حكومت انتقالي عراق در تلاشي براي عمل كردن به مهلت 15 دسامبر آينده كه سازمان مل آن را براي تدوين جدول زمان بندي شده ووضع برنامه خاص براي تدوين قانون اساسي و برگزاري انتخابات اعلام كرده بود ، تكيه كرده  است .

 

 

 

کد خبر 36593

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha