پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۵۴

«نیم رخ ها» در شیراز نقد می شود

«نیم رخ ها» در شیراز نقد می شود

شیراز- مهمانان این هفته سینما هنر و تجربه عوامل فیلم «نیم رخ ها» هستند.

رئیس امور سینمایی فرهنگ و ارشاد فارس در گفتگو با خبرنگار مهر به این مطلب اشاره کرد و گفت: علی حضرتی، تهیه کننده فیلم و بابک حمیدیان  و مینا ساداتی، بازیگران «نیم رخ ها» در سینما هنر و تجربه شیراز به دیدار تماشاگران شیرازی می آیند.

مهدی رنجبر از برگزاری نشست نقد و بررسی فیلم «نیم رخ ها» خبر داد و افزود: در ادامه برنامه های هفتگی سینما هنر و تجربه شیراز که چهارشنبه ها در تالار حافظ فرهنگ و ارشاد فارس برگزار می شود، چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت جاری نشست نقد و بررسی «نیم رخ ها» پس از اکران این فیلم برگزار خواهد شد.

وی از ادامه اکران فیلم های گاهی، تابو و دربست در سینما هنر و تجربه شیراز خبر داد و افزود: فیلم «گاهی» به کارگردانی محمدرضا رحمانی، پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه جاری ساعت ۲۰ اکران می شود.

کد خبر 3659922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha