پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷

در دومین نشست «تأثیر اسلام بر هنر شرق»؛

تعاملات تاریخی هنر ایران و چین بررسی می شود

تعاملات تاریخی هنر ایران و چین بررسی می شود

دومین نشست تخصصی «تأثیر اسلام بر هنر شرق» به همت گروه هنر شرق پژوهشکدة هنر فرهنگستان هنر و با هدف بررسی تعاملات تاریخی هنر ایران و چین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نشست تخصصی «تأثیر اسلام بر هنر شرق» به همت گروه هنر شرق پژوهشکده هنر و با هدف بررسی تعاملات تاریخی هنر ایران و چین در زمینة موسیقی و ادبیات برگزار می‌شود.

در این نشست دکتر ابوالقاسم اسماعیلی درباره  «ادبیات مانوی و نقش آن در هنر چین»، نادره بدیعی درباره  «تأثیر موسیقی ایران در چین»، دکتر محمدباقر وثوقی درباره  «کانون نسخه‌پردازی فارسی در چین» و دکتر بابک خضرائی درباره  «پیوندهای موسیقی ختای و ختن با موسیقی ایران» سخنرانی خواهند کرد.

این نشست که حضور در آن برای عموم علاقه‌مندان آزاد است در روز چهارشنبه پنجم خردادماه سال جاری از ساعت ۱۴:۳۰ در محل فرهنگستان هنر به آدرس تهران، خیابان ولی‌عصر(عج)، تقاطع طالقانی، شماره ۱۵۵۲، طبقة سوم برگزار خواهد شد. گفتنی است اولین نشست تخصصی «تأثیر اسلام بر هنر شرق» نیز در اسفندماه سال گذشته برگزار شد.

کد خبر 3659950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha