۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۴۴

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی:

۱۲۰ بنای تاریخی خراسان جنوبی برای احیا به بخش خصوصی واگذار می شود

۱۲۰ بنای تاریخی خراسان جنوبی برای احیا به بخش خصوصی واگذار می شود

بیرجند- مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی بااشاره به تدوین سند راهبردی اقتصاد مقاومتی در حوزه میراث فرهنگی، گفت:طبق این سند باید ۱۲۰بنای تاریخی استان برای احیا به بخش خصوصی واگذار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن رمضانی ظهر چهارشنبه در ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی استان اظهار کرد: به دنبال ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، سند راهبردی اقتصاد مقاومتی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تدوین شده است.

وی، ایجاد موزه های خصوصی را یکی از برنامه های این سند عنوان کرد و گفت: طبق این سند طی یک برنامه پنج ساله باید سه موزه خصوصی در استان راه اندازی شود که یک مورد آن در سال جاری باید به بهره برداری برسد.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی ادامه داد: راه اندازی این موزه ها جذب گردشگر، شناسایی اموال تاریخی و ثروت ملی را به دنبال خواهد داشت.

ایجاد ۱۹۷۵ موزه خانگی در استان

رمضانی همچنین از ایجاد یک هزار و ۹۷۵ موزه خانگی در استان طی برنامه پنج ساله خبر داد و افزود: طبق سند اقتصاد مقاومتی باید ۵۰ مورد از این موزه های خانگی امسال در استان راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه طبق سند راهبردی اقتصاد مقاومتی باید حفاظت از بناهای تاریخی به بخش خصوصی واگذار شود، عنوان داشت: در این راستا طی دو سال آینده حفاظت از ۹ بنای تاریخی استان به بخش خصوصی باید واگذار شود.

به گفته وی در این سند در یک برنامه پنج ساله باید ۱۰۰ بنای تاریخی استان برای حفاظت به بخش خصوصی واگذار شود.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین در این مدت ۱۲۰ بنای تاریخی استان برای احیا به بخش خصوصی واگذار می شوند.

۱۱۰ کارگاه صنایع دستی در روستاها راه اندازی می شود

رمضانی، توسعه کارگاه های بزرگ صنایع دستی و تاکید بر بازاریابی و فروش را یکی دیگر از برنامه های این طرح برشمرد و افزود: در این راستا راه اندازی ۹ کارگاه تولیدی صنایع دستی برای استان تصویب شده که در هر سال باید یک کارگاه راه اندازی شود.

وی با اشاره به نبود موسسات صادراتی صنایع دستی در استان، بیان کرد: نبود این موسسات در استان در سال های گذشته به شدت احساس می شد که در برنامه اقتصاد مقاومتی باید یک موسسه در این زمینه ایجاد شود.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی، احداث ۳۳ هتل، ۱۵ مجتمع بین راهی، راه اندازی ۱۱۰ کارگاه صنایع دستی در ۲۰ روستا و راه اندازی اقامتگاه بوم گردی در استان را از جمله برنامه های دیگر این سند راهبردی عنوان کرد.

کد خبر 3662359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha