پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۲۸

مدیر کل اداره استاندارد قزوین:

۵ مورد جعل علامت استاندارد در قروین شناسایی شد

۵ مورد جعل علامت استاندارد در قروین شناسایی شد

قزوین- مدیر کل اداره استاندارد قزوین گفت: طی هفت هزارو ۲۳۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان در سال گذشته پنچ فرآورده با نشان استاندارد جعلی کشف و شناسایی شد.

محمود رضا طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این فرآورده ها شامل دستمال کاغذی، نوشابه بدون گاز، مایع دستشویی، قند و شکر و حبوبات بسته بندی شده بود که ضمن جمع آوری این کالاها از سطح بازاراستان، خطوط تولید واحدهای متخلف نیز پلمپ شد.

وی به هموطنان توصیه کرد: به منظور حفظ سلامت و ایمنی جامعه، از مصرف هر گونه کالای بی کیفیت و غیر استاندارد جدا خودداری کرده و به منظور حصول اطمینان از صحت علامت استاندارد درج شده بر روی کالای خریداری شده، کد ۱۰ رقمی زیر علامت استاندارد را به  سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند و در صورت مغایرت اطلاعات،   مراتب را به این اداره کل اعلام کنند.

آزمون بیش از ۳۵۰۰ وسیله سنجش سبک

مدیر کل استاندارد استان قزوین در ادامه افزود: در سال گذشته  تعداد سه هزار و ۵۰۹ دستگاه ترازو، وزنه و نیم مترهای تجاری در سطح استان مورد بازرسی و آزمون قرار گرفتند.

طاهری گفت: از آنجاییکه بر اساس قانون نظارت بر صحت عملکرد وسایل سنجش و توزین بر عهده سازمان ملی استاندارد ایران است کار بازرسی و آزمون  وسایل سنجش در سال گذشته با جدیت پیگیری شد و  نتایج این آزمون ها حاکی از انطباق صحت عملکرد بیش از ۹۹ درصد این وسایل با استانداردهای ملی است.

وی افزود: در طی سال گذشته ۱۲۷ وسیله سنجش توقیف و پلمب شد که از صاحبان وسایل مردود تعهد های لازم برای اصلاح و تعمیر آن ها اخذ شده تا پس از آزمون و تایید مجدد مورد استفاده قرار گیرند و شش پرونده تخلف نیز به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.

 

کد خبر 3662968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha