به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس رمضانی پور پیش از ظهر پنجشنبه در همایش مشترک روسای ادارات و مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی شهرستان با تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: یکی از اموری که بر عهده روابط عمومی ها است مشارکت فعال در اجرای برنامه های فرهنگی و برگزاری باشکوه اعیاد شعبانیه است.
وی افزود: متأسفانه رفسنجان در زمینه برگزاری باشکوه اعیاد شعبانیه و ولادت امام زمان(عج) خیلی فرهنگ سازی نشده است و باید مشارکت بیشتری در این زمینه وجود داشته باشد.
امام جمعه رفسنجان ادامه داد: جشن ها باید مردمی باشد نه اینکه منحصر به آذین بندی خیابانها از سوی شهرداری باشد.
وی با گرامیداشت هفته تکریم روابط عمومی ها، تصریح کرد: یکی از کارهای بزرگی که جلوه گر خدمات مدیران بوده و عملکرد آنان را ترسیم می کند روابط عمومی ها هستند.
امام جمعه رفسنجان تأکید کرد: کار روابط عمومی ها خطیر، پرزحمت و پر مسئولیت و البته پر ثواب است.
حجت الاسلام رمضانی پور در این زمینه ادامه داد: شرکتهایی که می خواهند رونق اقتصادی زیاد داشته باشند روابط عمومی قوی انتخاب می کنند چرا که نقش روابط عمومی پر رنگ تر از مدیر است.
نظر شما