عضو شورای مرکزی آموزشهای فرهنگی دانشگاه شیراز در اعلام این برنامه ها به خبرنگار مهر گفت: کافه داستان دانشگاه شیراز در ادامه برنامه های خود میزبان داستان خوانی اعضاء با عنوان «عصر داستان» با محوریت داستان های پایداری است که باحضور نویسندگان برتر و اساتید ادبیات داستانی استان فارس برگزار می شود.
مسعود عباسی ادامه داد: در برنامه مذکور نگاهی به آثار میثم محمدی نویسنده جوان و موفق شیرازی انجام می کیرد که سه شنبه چهارم خرداد ساعت ۱۷ در مرکز آموزشهای فرهنگی دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی به تشریح برنامه کافه فیلم دانشگاه شیراز پرداخت و گفت: نمایش و نقد فیلم «سرقت بزرگ قطار» به کارگردانی «ای . اس .پورتر» و «شهر سکوت» به کارگردانی «آر. رابینسون» دوشنبه سوم خرداد از ساعت ۱۵ پذیرای علاقه مندان آثار کلاسیک سینمای جهان است که در مرکز آموزشهای فرهنگی دانشگاه شیراز با حضور احمد علمداری ، استاد علی بقائی و محمد فاضلی برگزار خواهد شد.
عباسی ادامه داد: کافه تجسمی دانشگاه شیراز نیز نشست «نقاشی به سبک ناصر پلنگی» را برگزار می کند که نگاهی به نقاشی دیواری ایران و جهان دارد. این برنامه نیز سه شنبه چهارم خرداد ساعت ۱۵ در مرکز آموزشهای فرهنگی دانشگاه با سخنرانی استاد امین غازیانی همراه است.
مرکز آفرینش های فرهنگی دانشگاه شیراز در پردیس ارم، جنب مرکز نشر قرار دارد.
نظر شما