محمدحسن لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس قانون هر صنف باید یک نوع ماده قضایی را ارائه دهد اما متاسفانه در یزد شاهد افزایش تداخلات صنفی هستیم.
وی تصریح کرد: اینکه می بینیم تب مالت در یزد افزایش یافته و هر بار کانون جدیدی از این بیماری شناسایی می شود، به خاطر عرضه محصولات لبنی در اصنافی است که از نظارت دامپزشکی دور می ماند.
لطفی عنوان کرد: در یزد در بسیاری از واحدهای صنفی میوه فروشی، شاهد عرضه محصولات لبنی در قالب ماست محلی، دوغ محلی، کره گوسفند و ... هستیم و تبلیغات محلی گسترده ای نیز توسط آنها انجام می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: در برخی اصناف نیز به عنوان مثال سوپرمارکتها نیز شاهد عرضه میوه یا سیب زمینی و پیاز هستیم که اینها تداخلات صنفی است و مشکلاتی را ایجاد می کند.
وی ادامه داد: لازم است در این زمینه توسط رسانه ها اطلاع رسانی کاملی انجام شود تا از بروز بسیاری از بیماریها به ویژه تب مالت در استان جلوگیری شود.
لطفی تصریح کرد: یکی از مهمترین مشکلات تداخلات صنفی، به هم زدن چرخه نظارت های بهداشتی است و این امر می تواند تبعات و بیماری های بسیاری را برای جامعه به دنبال داشته باشد.
نظر شما