پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۴۸

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین:

جشن نیمه شعبان در۲۰۰ امامزاده استان قزوین برگزار می‌شود

جشن نیمه شعبان در۲۰۰ امامزاده استان قزوین برگزار می‌شود

قزوین- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: ویژه برنامه مراسم جشن نیمه شعبان در بیش از ۲۰۰ امامزاده و بقاع متبرکه استان قزوین برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف امور خیریه استان قزوین، حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی در این باره اظهار داشت: ویژه برنامه مراسم جشن نیمه شعبان در بیش از ۲۰۰ امامزاده و بقاع متبرکه استان قزوین، بیش از ۱۰۰ حسینیه و ۴۲۰ مسجد در استان قزوین برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: همچنین ویژه برنامه شاخص جشن نیمه شعبان در روزهای شنبه یکم خردادماه و یکشنبه دوم خرداد‌ماه بعد از نماز مغرب‌وعشاء با سخنرانی حجت‌الاسلام تلخابی نماینده منتخب مردم در مجلس خبرگان رهبری و حجت‌الاسلام آشوری و با مداحی مرتضی سلیمانی و حمید چاوشا انجام می‌شود.

نوروزی افزود: همچنین مراسم جشن نیمه شعبان در آستان مقدس چهار انبیاء نیز از روز گذشته به مدت ۳ شب با سخنرانی حجت‌الاسلام حمید شهسواری و حجت‌الاسلام محمدحسینی و با مداحی محمد نبوی و محمد اطهری‌نسب بعد از نماز مغرب‌وعشاء برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: مراسم احیای شب نیمه شعبان نیز از ساعت ۲۴ امروز در آستان مقدس امامزاده حسین (ع) با سخنرانی حجت‌الاسلام محمدحسینی و با نوای علی فرمانی شروع می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین خاطرنشان کرد: در آستان مقدس آمنه‌خاتون (س) و نیز دیگر بقاع‌متبرکه استان قزوین نیز احیای شب نیمه شعبان برگزار می‌شود.

 

کد خبر 3663883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha