پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مرداد ۱۳۸۵، ۱۲:۴۰

رئيس كميسيون اقتصادي مجلس در گفتگو با"مهر":

عدم انتشار اوراق مشاركت موجب افزايش تورم مي‌شود

عدم انتشار اوراق مشاركت موجب افزايش تورم مي‌شود

رئيس كميسيون اقتصادي مجلس گفت: اگر اوراق مشاركت جديد منتشر نشود با توجه به سررسيد اوراق قبلي، تورم 14 درصدي به 24 درصد افزايش پيدا خواهد كرد.

محمد شاهي عربلو در گفتگو با خبرنگار اقتصادي "مهر" خاطرنشان كرد: اگر در فصل بودجه سال 85 از افزايش حجم نقدينگي جلوگيري مي كرديم ديگر انتشار اوراق مشاركت جايز نبود و كميسيون اقتصادي نيز لايحه را رد مي كرد.

وي ادامه داد: اما ما در فصول بودجه مصوباتي را داشتيم كه دولت را ملزم به تزريق نقدينگي در جامعه مي كند و اگر اوراق مشاركت جديد منتشرنشود با توجه به سررسيد اوراق قبلي تورم 14 درصدي به 24 درصد افزايش پيدا خواهد كرد.

عربلوتصريح كرد: هرچند انتشاراوراق مشاركت علامت خوبي باري سياست هاي پولي كشورنيست وبيشتردراقتصاد بيماربه كار برده مي شود اما ما مجبوريم بين بد وبدتر، بد را انتخاب كنيم.

وي با بيان اينكه مجلس براي جلوگيري از رشد نرخ تورم وتشديد فشاربرروي مردم مجبوراست با اين لايحه موافقت كند، اظهار داشت: حجم پيش بيني شده درلايحه نيز براساس كارهاي كارشناسي تعيين شده و به احتمال قوي تغييري در حجم اين اوراق نخواهيم داشت.

رئيس كميسيون اقتصادي مجلس در مورد احتمال عدم استقبال مردم از اين اوراق، تاكيد كرد: به نظرما نقدينگي موجود بازار كشش جذب اين حجم ازاوراق را دارد و اگرهم بخشي از اين اوراق به فروش نرفت به همان مقدارجذب شده در كنترل نقدينگي و نرخ تورم موثرخواهد بود.

کد خبر 366411

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha