به گزارش خبرنگار مهر، ماهنامه داستان همشهری در ششمین سالگرد انتشارش در ۲۶۰ صفحه با آثاری كامبیز درمبخش، عباس عبدی، بلقیس سلیمانی، مژده الفت، فرشته احمدی، احسان رضایی، مهدی رجبی، محسن حسام مظاهری، شرلی جكسون، كورت ونهگات، اورهان پاموك و.... منتشر شد.
بخش «درباره زندگی» این شماره هفت روایت دارد. در روایت اول با عنوان «روزی كه بزرگ شدم» عباس عبدی ما را به یكی از همین خاطرات ماندگارش در كودكی مهمان كرده و از بزرگ شدنش طی یك اتفاق گفته. روایت دوم از بلقیس سلیمانی با عنوان «بلقیس، نام كوچك من» است که در آن وی از نامش گفته است.
. احسان رضایی در خودزندگینگاره «مورد عجیب پیشانی» از تلاشش برای كشف راز قسمت آدمی نوشته است.
در آستانه ماه مبارك رمضان محسن حساممظاهری نیز در مطلب «قاف اول، دوم یا سوم؟» از حسرت قرآنخوانی در سالهای نوجوانی میگوید.
روایتهای خارجی این شماره با «طعم بادام» مری گوردون و مواجهه او با طعمهای مختلف آغاز می شود و با سفرنامه هند پل ترو با عنوان «در جیپور با آقای گوپال» ادامه مییابد.
آخرین روایت این بخش «داخل» تجربهی پاتریشیا فاستر از افسردگی همسرش و اقامت پرماجرای او در یک بیمارستان روانی است.
بخش «داستان» این شماره با داستان فرشته احمدی آغاز میشود و با داستانهای مهدی رجبی و عباس باباعلی ادامه مییابد. نویسندگان خارجی داستانهای این شماره، شرلی جكسون، لن سامانتا چنگ و نادین بیسموت هستند.
روایتهای داستانی شماره خرداد ماه ، با «شبها جمیع دكاكین باز است» آغاز میشود كه حال و هوای تهران و تهرانیها در ماه رمضان ۱۲۳۰ تا ۱۲۳۶ شمسی در روزنامه وقایع اتفاقیه را شرح میدهد. در ادامه عكسهایی از قرآن در زندگی روزمره میبینیم. آخرین روایت داستانی گزیده یكی از قصههای جوامعالحكایات و لوامعالروایات است.
«روایتهای مستند» این شماره با روایتی از زادگاه امام خمینی(ره) آغاز میشود. این روایت واکاوی زادگاه امام خمینی (ره) است از زبان یکی از همشهریانش. این بخش با تصاویری از دفترچه تلفن یك مادربزرگ ادامه مییابد. مادربزرگی كه سواد ندارد و بهجای الفبا با تصاویر آدمها را تعریف میكند. آخرین مطلب این بخش به مناسبت سوم خرداد، حماسه آزادسازی خرمشهر به روایتی از مقاومت تكاوران نیروی دریایی در خرمشهر اختصاص دارد.
«درباره داستان» این شماره با مطلب اورسلا كی.لوگین در مورد رابطه جسم و نوشتن آغاز میشود. در ادامه گفتگوی یكتا كوپان با اورهان پاموك را در مورد تاثیر نوشتن در استانبول میخوانیم. این بخش با توصیههای نویسندگی كورت وونهگات خاتمه مییابد.
پایان خوش این شماره قسمت آخر داستان دنبالهدار «سالاد فصل» نوشته آرش صادقبیگی، «بنفشچرکتاب» که ادامه نوشتههای نویسنده پرمخاطب این صفحات، ارما بومبک است و صفحهی «پایان باز» که برای اولین بار به تکنوشتههای طنز از نویسندگان مختلف خارجی اختصاص یافته است. «داستانهای دیدنی» كامبیز درمبخش و مسابقهی داستان یكخطی به روال همیشه صفحات ثابت این بخش هستند.
شصتوششمین شماره ماهنامه داستان همشهری در ۲۶۰ صفحه با قیمت ۷۰۰۰ تومان، منتشر شده است.
نظر شما