۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۳۰

آیت الله جوادی آملی:

مزد رسالت پیامبر(ص) دوستی مستقرّ نسبت به اهل بیت(ع) است

مزد رسالت پیامبر(ص) دوستی مستقرّ نسبت به اهل بیت(ع) است

به مناسبت ميلاد امام زمان(عج) مراسم عمامه‌گذاری جمعی از طلاب، به دست آيت الله جوادی آملی در نمازخانه بنياد بين المللی علوم وحياني اسراء برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت میلاد امام زمان(ع) مراسم عمامه‌گذاری جمعی از طلاب، به دست آیت الله جوادی آملی در نمازخانه بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد.

آیت الله جوادی آملی در این مراسم با اشاره به آیه مودت در تبیین معنای دوستی اهل بیت(ع) بیان داشت:در آیه كریمه مودت مُزد رسالت این نیامده كه شما اهل بیت را دوست داشته باشید بلکه فرمود: «لا أَسْئَلُكُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبی»؛ عبارت «فِی الْقُرْبی» در این آیه ضمیرش مستقر است یعنی «الاّ المودة المستقرّة الكائنة فی اهل بیت»؛ در نتیجه مشخص می شود که دوستی اهل بیت، به تنهایی اجر رسالت نیست بلکه آن کسی که دوستیِ مستقر نسبت به این خاندان داشته باشد مُزد پیغمبر را داده است لذا وظیفه ما تنها دوستی اهل بیت نیست، بلکه داشتن دوستی مستقر نسبت به اهل بیت علیهم السلام وظیفه ماست که این دوستیِ مستقر، اطاعت را هم به همراه دارد.

وی با اشاره به فرازهایی از صلوات شعبانیه و وعده الهی در اجابت دعا، بیان داشت:صلواتی كه در هنگام زوال روزهای پربركت شعبان الرحمه خوانده می‌شود به ما می‌گوید ممكن نیست كه خداوند دستور دعا را به ما بدهد اما دعای ما را اجابت نکند؛ اینگونه نیست که خداوند كاری را وعده بدهد و عمل نكند، مانند این که به ما بگوید استغفار كنید و ما استغفار كنیم ولی او نبخشد یا به ما بگوید دعا كنید اما او دعای ما را اجابت نكند، اینگونه نیست! وعدهٴ ابتدایی خداوند تخلّف‌پذیر نیست. در این صلوات هم فرمود اگر دعا كردید بدانید یقینا من اجابت می‌كنم.

وی ادامه داد:مهیع و مهیعه آن بیابان باز و وسیع را می‌گویند كه چاه و گودالی ندارد، تپّه ماهور یا پَستی و بلندی ندارد، در این دعا به ذات اقدس الهی عرض می‌كنیم خدایا دین پیغمبر و راه اولاد پیغمبر را برای ما طریق مهیعه قرار بده تا هم بتوانیم این راه را برویم و هم بتوانیم به به آسانی برویم، لذا این دعا یقیناً مستجاب است. اگر همه ما مخصوصاً این عزیزان و بزرگوارانی كه به كسوت شریف روحانیت نایل آمدند این دعا را بخوانند که «وَطَریقاً اِلَیْكَ مَهیَعاً» این راه باز است، دیگر كسی نمی‌تواند بگوید من اگر بخواهم روحانی باشم، مبلّغ باشم، احكام دین را بگویم سخت است بلکه این راه باز است و هر جا بخواهد حرکت کند، می تواند و برای اینکه بتوانید این راه که راه پیغمبر و علی و اولاد علی(ع) هست را بروید، تنها فقط خواستن لازم است.

کد خبر 3665426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha