پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۱۸

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش:

برنامه ای برای جذب نیروهای حق التدریس نداریم

برنامه ای برای جذب نیروهای حق التدریس نداریم

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: هیچ برنامه ای برای پیمانی و رسمی شدن نیروهای حق التدریس نبوده و نداریم.

سید محمد بطحایی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره استخدام نیروهای حق التدریس گفت: هیچ برنامه ای برای استخدام و پیمانی و رسمی شدن نیروهای حق التدریس نبوده و در حال حاضر نیز برنامه ای نداریم.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره به کارگیری نیروی انسانی که به زبان های خارجی دیگر مسلط هستند نیز گفت: بنده اطلاعی ندارم که در آزمون سال جاری نیروی متخصص به زبان های غیر از زبان انگلیسی جذب می شود یا خیر.

بطحایی تصریح کرد: مهمترین مشکل ما در بحث زبان های خارجی عدم استقبال دانش آموزان است و آنان گرایش بیشتری نسبت به زبان انگلیسی دارند.

وی تاکید کرد: باید اقداماتی انجام دهیم تا گرایش دانش آموزان نسبت به زبان های غیر از زبان خارجی بیشتر شود.

کد خبر 3666306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha