پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۲

معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان:

وضعیت سلامت مردم نگران کننده است ورزش را جدی بگیریم

وضعیت سلامت مردم نگران کننده است ورزش را جدی بگیریم

قزوین- معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش وزارت ورزش و جوانان گفت: ۶۳ درصد مردم دچار چاقی و اضافه وزن و ۲۰ درصد دچار دیابت هستند و اگر ورزش را جدی نگیریم وضعیت سلامتی جامعه نگران کننده است.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش ملی تحولات علوم ورزشی در حوزه سلامت، پیشگیری و قهرمانی در تالار اجتماعات دانشکده علوم انسانی دانشگاه برگزار شد.

عبدالحمید احمدی در این همایش اظهارداشت: در موضوع سلامت با چالش های جدی روبرو هستیم و آمارها نشان می دهد حدود ۶۳ درصد مردم دچار چاقی و اضافه وزن هستند که این موضوع هشداری برای سلامتی است.

وی افزود: این آمار در کشورمان دو برابر میانگین جهانی است و در زمینه ابتلا به دیابت ۲۰ درصد مردم ایران در معرض دیابت هستند و سن بیماران ۱۰ تا ۱۵ سال پایین تر از سن شایع است که این آمار نگران کننده و هشدار دهنده باید ما را بیدار کند که در این حوزه وضعیت خوبی نداریم.

معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش وزارت ورزش و جوانان یادآورشد: چگونگی غلبه بر این عوارض تهدید کننده یکی از مباحث و زمینه های پیشگیری و سلامت، ورزش و فعالیت های ورزشی است و با دانش ورزش و تربیت بدنی می توان در این مسیر حرکت و به سلامت جامعه کمک کرد.

احمدی تصریح کرد: اصلاح سبک زندگی و ترویج رژیم غذایی سالم و توسعه ورزش از وظایف و مسئولیت های وزارت ورزش است زیرا سلامت جامعه و مردم در اولویت همه برنامه ها قرار دارد.

وی آگاه سازی مردم در این زمینه را مهم دانست و گفت: رسالت مهم ما آگاه سازی مردم است و یکی از دستاوردهای برگزاری این گونه همایش ها ارائه راهکارهای عملی و اجرایی برای رسیدن به سلامت جامعه در همه ابعاد است.

در این همایش ابوالحسن نائینی رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی، پورکیانی مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نوروزی، رئیس فدراسیون پزشکی، فلاحت پیشه عضو فراکسیون ورزش و جوانان مجلس، مشهدی آقایی مدیرکل تربیت بدنی و ورزش و جوانان قزوین و اساتید و دانشجویان تربیت بدنی هم حضور داشتند.

کد خبر 3666891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha