پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۰۷

مدیر اجرایی مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد خبر داد:

۵۰ روز هوای سالم طی ۲ ماه گذشته در مشهد

۵۰ روز هوای سالم طی ۲ ماه گذشته در مشهد

مشهد- مدیر اجرایی مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد از کیفیت هوای شهر طی دو ماه گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، رضا اسماعیلی اظهار کرد: در حال حاضر رصد و پایش لحظه‌ای آلاینده‌های هوا توسط ۲۳ ایستگاه سنجش کیفیت هوا در سطح شهر انجام می‌شود که با توجه به اضافه شدن ۱۰ ایستگاه جدید در سال گذشته به این شبکه، اطلاعات مستند و قابل قبولی دریافت و تحلیل می‌شود.

وی افزود: کیفیت هوای شهر مشهد در فروردین و اردیبهشت ماه گذشته در مجموع ۸ روز هوای پاک، ۵۰ روز سالم و ۴ روز در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت. این در حالی‌است که در مدت مشابه سال قبل ۱۱ روز هوای پاک، ۴۵ روز سالم و ۶ روز ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شده است.

مدیر اجرایی مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد در مورد بار آلودگی هوا طی دو ماه گذشته در ایستگاه‌های سطح شهر گفت: کیفیت هوا در ایستگاه خیام شمالی طی دو ماه گذشته، ۶۶ درصد از ایام در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت که بیشترین بار آلودگی هوا از این ایستگاه گزارش شده، بعد از آن ایستگاه‌های سمزقند با ۴۵ و ایستگاه مفتح با ۴۳ درصد در رتبه‌های بعدی اعلام شده است.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: ۳۵ درصد روزهای ناسالم برای ایستگاه کریمی، ۲۹ درصد ایستگاه چمن، ۲۶ درصد ایستگاه خیام جنوبی، ۲۱ درصد ایستگاه خاقانی و الهیه، ۲۰ درصد ایستگاه سجاد، ۱۵ درصد ایستگاه تقی‌آباد، ۱۰ درصد ایستگاه ساختمان، ۸ درصد ایستگاه آوینی، ۲ درصد ایستگاه لشکر ۵ و ویلا ۲ درصد محاسبه شده هم‌چنین ایستگاه‌های صدف، سرافرازان، ماشین ابزار طی ۲ ماه نخست سال فاقد روز ناسالم بوده‌اند. 

کد خبر 3667654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha