به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا عبدالله غفوری پیش از ظهر امروز چهارشنبه در اختتامیه سومین اجلاسیه ستادهای استهلال مناطق قومی کشور که در محل هتل پارسیان شهر کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: مردم استان کرمانشاه همواره برای تبعیت از فرامین رهبر خود آماده هستند و این موضوع را در ۸ سال دفاع مقدس و پس از آن به اثبات رسانده اند.
وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و موضوع استهلال گفت: اگر مسلمانان در کشورهای اسلامی همزمان به روزه داری بپردازند و همزمان هم عید بگیرند این امر سبب عزت آنها و خواری و ذلت دشمنان خواهد شد.
امام جمعه شهرستان روانسر خاطر نشان کرد: در چهار مذهب اهل سنت اتفاق نظر بر ولایت مقام معظم رهبری وجود دارد و تبعیت از ایشان بر ما واجب است.
ماموستا غفوری در پایان گفت: اقامه نماز عید در یک روز و انجام تمام اعمال معنوی مسلمانان، شکوه و عزت برای مسلمانان و خاری در چشم دشمنان اسلام خواهد بود.
عضو شورای علمی مدارس علوم دینی اهل سنت نیز در این مراسم، اظهار داشت: خدا را شاکریم انقلابی را که حضرت امام (ره) بنیان نهاد علی رغم همه مخالفت ها و دشمنی ها با هدایت مقام معظم رهبری با قدرت به پیش می رود.
شیخ محمد عزیز حنیفی با اشاره به نقش مهم روحانیون در جامعه، گفت: روحانیت باید نسبت به تمام امور آگاه باشند و از تفرقه بپرهیزند چرا که اگر اختلافی در بین روحانیت بوجود بیاید ضرر آن متوجه جمهوری اسلامی خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت علوم و دانش در عصر کنونی، افزود: هر چه به اسباب علم آگاهتر شویم علم به ذات خداوند در ما بیشتر خواهد شد.
عضو شورای علمی مدارس علوم دینی اهل سنت تصریح کرد: وظیفه ما این است که از مردم منطقه خود دفاع کنیم و محوریت را در همه امور رهبر قرار دهیم.
حنیفی در پایان گفت: امروز به برکت نیروی انتظامی و سپاه مملکتی داریم که از امنیت و آرامش برخوردار است پس نگذارید با اختلاف و تفرقه خدشه ای به این مملکت برسد.
نظر شما