۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۱۴

استاندار مرکزی:

نخستین پالایشگاه پلاسمای خون کشور در استان‌مرکزی احداث می‌شود

نخستین پالایشگاه پلاسمای خون کشور در استان‌مرکزی احداث می‌شود

اراک-استاندارمرکزی از احداث نخستین پالایشگاه پلاسمای خون کشور در زرندیه خبرداد وگفت: این پالایشگاه خون با سرمایه گذاری یک هزار و۸۰۰میلیاردریال احداث و برای بیش از ۵۰۰نفر اشتغال ایجاد می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود زمانی قمی ظهر چهارشنبه در نهمین نشست اقتصاد مقاومتی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: مطالعات مربوط به ساخت پالایشگاه پلاسما در منطقه مامونیه شهرستان زرندیه استان مرکزی از سال گذشته آغاز شده بود و مقرر است طی مدت چهار سال در مکان مورد نظر احداث شده و به بهره برداری برسد.

وی افزود: قرارداد احداث این شرکت در راستای ایجاد اشتغال و همچنین جذب سرمایه گذار خارجی در استان منعقد شده تا قدمی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید و اشتغال برداریم.

زمانی قمی با بیان اینکه احداث این مجموعه فناوری نوین و حیاتی حوزه فرآورده های خونی و پلاسمای خون را به کشور وارد می کند، تصریح کرد: هماهنگی های لازم برای تامین موارد مورد نیاز فعالیت این شرکت همچون آب، برق و گاز در دست انجام است.

استاندار مرکزی با اشاره به لزوم ارائه گزارش فرمانداران در زمینه وضعیت واحدهای صنعتی هر شهرستان، گفت: وضعیت واحدهای صنعتی در هر منطقه باید مشخص شود تا بتوانیم مشکلات واحدها را به تدریج حل و فصل کنیم تا تولید در استان رونق گیرد.

محمد کردی، فرماندار زرندیه نیز در این نشست، در زمینه احداث پالایشگاه پلاسمای خون در زرندیه گفت: این پروژه بر اساس یک سرمایه‌گذاری مشترک بین کشور ایران و کره است و سرمایه گذاری اولیه این طرح بیش از یک هزار میلیارد ریال است.

 وی با بیان اینکه این پروژه فرا ملی است و نمونه آن در خاورمیانه وجود ندارد، گفت: این سرمایه گذار سال گذشته بزرگترین واحد تولید کیسه خون خاورمیانه در استان مرکزی را با سرمایه گذاری ۶۵۰ میلیارد ریال بدون نیاز به تسهیلات دولتی در شهرستان زرندیه راه اندازی کرد.

فرماندار زرندیه با اشاره به ۶۵۰ مترمکعب آب مورد نیاز پروژه پالایشگاه پلاسمای خون در طول ۲۴ ساعت خاطرنشان کرد: این میزان معادل ۱۱.۲ دهم لیتر آب در ثانیه است که آب مورد نیاز این پروژه به راحتی در زرندیه قابل تامین است.

کردی خاطرنشان کرد: یک خط انتقال آب به شهرک صنعتی زرندیه برقرار شده که ۳۰ لیتر در ثانیه آن بدون استفاده است و می‌توان این آب را برای فعالیت پالایشگاه پلاسمای خون استفاده کرد.

کد خبر 3668289

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha