پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ خرداد ۱۳۹۵، ۲۳:۳۵

مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس:

آثار «پرویز کلانتری» در ذهن نسل‌های پیشین باقی مانده است

آثار «پرویز کلانتری» در ذهن نسل‌های پیشین باقی مانده است

شیراز- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس از استاد پرویز کلانتری یاد و تاکید کرد که آثتر و تصویرگری‌های او در کتاب‌های درسی کودکان در خاطره و ذهن نسل‌های پیشین باقی مانده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد مریدی شامگاه پنجشنبه در آیین پایانی دومین جشنواره ادبیات کودک شیراز با یادکردی از استاد پرویز کلانتری به عنوان تصویرگر کودکی بزرگسالان و نسل گذشته، آثار وی را درج شده در خاطره و ذهن نسلی عنوان کرد که امروز نسل های جدید را پرورش می دهند.

وی یادآور شد: ذهن کودک را کهنه نکنیم و از دریچه این ذهن مفاهیم رامنتقل نکنیم زیرا این حوزه نیاز به روانکاوی و واکاوی دارد.

مریدی تصویرگری را برای ذهن کودک همراه با تاثیراتی عنوان کرد و گفت: لیکن بازگویی خاطرات گذشته بر ذهن کودک خلاقیتی برجای نخواهد گذاشت. چراکه بازگویی خاطرات برای کودکان خسران به بار می آورد.

مریدی با این توضیح که خاطرات همه ما از کتب درسی متفاوت است، اما  در واقع این خطری برای ذهن کودک است، تاکید کرد: این فرضیه که ذهن بشر زاینده و این ذهن زایشی است که امکان بازگشایش دریچه های متفاوت را می گشاید باید با دقت مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم یک جانبه عمل کنیم خسرانی بی بدیل است. چراکه ذهن مصنوعی ما این خسارت را بر کودک وارد آورده است.

دومین جشنواره ملی ادبیات کودک شیراز شامگاه پنجشنبه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

کد خبر 3669002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha