به گزارش خبرنگار مهر، جاسم محمدی فارسانی ظهر شنبه با اشاره به تأمین جهیزیه برای مددجویان به عنوان وظیفه کمیته امداد به خبرنگاران گفت: این نهاد با توجه به رسالت ذاتی خود به عنوان نهادی مردمی، حمایتی در راستای ترویج سنت حسنه ازدواج در طول سال اقدام به پرداخت مبالغی به عنوان کمک هزینه تامین جهیزیه به مددجویان در شرف ازدواج می کند.
وی عنوان کرد: این اقدام با هدف کمک به ازدواج نیازمندان به ویژه جوانان تحت حمایت انجام شده است.
محمدی فارسانی یادآور شد: در این راستا همزمان با میلاد با سعادت منجی عالم بشریت(عج) تعداد ۷۰۱ کمک هزینه جهیزیه با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۳۵۵ میلیون ریال به نوعروسان اهداء شد.
مدیر کل کمیته امداد استان لرستان با بیان اینکه پرداخت کمک هزینه تامین جهیزیه و ازدواج، به نیازمندان جامعه در راستای رفع بخشی از مشکلات مالی فرزندان مددجوی در شرف ازدواج است، گفت: این کمک هزینه ها در قالب تامین جهیزیه دختران تحت حمایت، هدیه ازدواج پسران مددجو و همچنین کمک به ازدواج مجدد بانوان تحت حمایت اهدا می شود.
محمدی فارسانی با بیان اینکه تأمین مخارج ازدواج و جهیزیه یکی از مهمترین دغدغههای اصلی نیازمندان در شرف ازدواج محسوب می شود، گفت: کمیته امداد با حمایت و کمک خیرین می تواند خدمات بهتری به این قشر از جامعه ارائه دهد و زمینه تشکیل زندگی مشترک این مددجویان را فراهم کند.
نظر شما