به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صندوق احیا، سید محسن علوی گفت: استان هایی مثل کردستان علی رغم داشتن بناهای تاریخی ارزشمند هنوز به شکل مفیدی مورد معرفی گردشگران قرار نگرفته اند و ظرفیت های آنها در این حوزه ناشناخته باقی مانده است. حال آنکه در کنار ظرفیت های طبیعت گردی منطقه، ظرفیت بناهای تاریخی ما نیز قابل توجه هستند.
وی با اشاره به قرار گرفتن شماری از بناهای تاریخی این استان در فهرست واگذاری های صندوق احیاء، افزود: برای اینکه بتوانیم در جذب سرمایه گذار در این حوزه موفق باشیم، در استانی مانند کردستان نیاز است تا معرفی جدی تری از بناهای تاریخی و ظرفیت های آنها صورت بگیرد و همینطور روی توسعه این ظرفیت به واسطه اعطای کاربری های جدید تبلیغاتی جدی انجام شود.
مدیر کل میراث فرهنگی استان کردستان ادامه داد: متاسفانه هنوز بحش خصوصی ما تصور دقیق و روشنی از ظرفیت سرمایه گذاری در بناهای تاریخی ندارد و قطعا اگر ما بتوانیم در مسیر معرفی این بخش موفق ظاهر شویم قطعا تمایل بخش خصوصی به حضور در عرصه احیاء بناهای تاریخی چند برابر خواهد شد.
علوی تاکید کرد: استان های کم برخورداری مانند کردستان ضمن نیاز مبرم به این معرفی و تبلیغات، نیاز دیگری هم دارند و آن موضوع تسهیل فرآیند سرمایه گذاری در بناهای تاریخی است تا به این واسطه در قدم های ابتدایی مشوق هایی در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرد و جذابیت این بخش افزایش پیدا کند.
وی گفت: بوم گردی هم در نظر گردشگران خارجی و هم برای طیف وسیعی از گردشگران داخلی یک فعالیت بسیار جذاب و تجربه ای جدید است و احیاء بناهای تاریخی می تواند مجموعه ظرفیت های بالقوه مناطق مختلف کشور برای بوم گردی و قرار گرفتن در معرض فرهنگ های محلی را تکمیل کند.
مدیر کل میراث فرهنگی استان کردستان توضیح داد: ما هم اکنون از یک سو در مناطقی چون کردستان با ظرفیت های طبیعی و چشم اندازهای کم نظیر این بخش مواجه هستیم و هم از سوی دیگر جذابیت هایی مانند غذاهای محلی، فرهنگ های جذاب بومی و نظایر ان را داریم که تعیین کاربری برای بناهای تاریخی و بهره برداری از آن می تواند این مجموعه را کامل کند و تجربه یک سفر بومی – محلی بسیار خاطره انگیز را برای گردشگران به همراه داشته باشد
نظر شما