پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ خرداد ۱۳۹۵، ۷:۲۳

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین:

صدور مجوز مجتمع های خدماتی جاده ای در قزوین تسریع می شود

صدور مجوز مجتمع های خدماتی جاده ای در قزوین تسریع می شود

قزوین-مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین گفت:در راستای خدمت رسانی بهتر به مسافران و رونق گردشگری از این پس استعلام و صدور مجوز احداث مجتمع های بین راهی در کوتاهترین زمان انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، شعبانی در بیست و چهارمین جلسه شورای گفتگو که شنبه شب در استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: با توجه به ضرورت تجهیز شبکه راههای استان به مجتمع های خدمات رفاهی برای افزایش ضریب ایمنی، زیباسازی و ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات مورد نیاز کاربران جاده ای تفاهم نامه هایی تنظیم و اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان بیان کرد: برای جلوگیری از پراکندگی واحدهای خدماتی در طول جاده ها و تمرکز در یک مکان و بسترسازی مناسب برای اشتغالزایی و استفاده از توان و پتانسیل موجود برای جلب سرمایه گذاری و نیز روان سازی و تقلیل مدت زمان پاسخ به استعلام و فرایند امور اجرایی و رفع موانع و مشکلات عزم جدی داریم که در این راستا تفاهم نامه ای بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و استانداری امضا شده تا کارها تسریع شود.

شعبانی بیان کرد: بر اساس این تفاهم نامه سازمان پایانه ها پس از صدور موافقت اصولی، استعلام را بسرعت و در کمترین زمان ممکن در اختیار کمیسیون ها و کارگروه های ذیربط قرار خواهد داد و حداکثر در یک ماه پاسخ استعلام را خواهد داد.

وی اضافه کرد: صدور مجوز احداث جایگاه سوخت برای متقاضیانی که در مسیرهای ترانزیت قرار دارند، تامین آب شرب و فضای سبز مجتمع های خدماتی بین راهی با همکاری شرکت آب منطقه ای قزوین، تامین هزینه های ساخت جاده دسترسی برای ایجاد انگیزه در میان متقاضیان در طرح هایی که مقرون به صرفه نیست از دیگر مشوق های پایانه های استان در رونق فعالیتهای گردشگری است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین اضافه کرد: برای زمین هایی که در داخل محدوده کشاورزی قرار دارند نیز حداکثر در دو ماه باید استعلام از امور اراضی برای تغییر کاربری صورت گیرد و متقاضی تعیین تکلیف شود.

شعبانی گفت: همچنین برای همراهی و همکاری با صاحبان مجتمع های بین راهی تابلوهای تبلیغاتی مسیرهای جاده ای در اختیار مجتمع ها برای اطلاع رسانی و تبلیغات با شرایط آسانی قرار خواهد گرفت.

وی اظهارداشت: در استان قزوین ۳۰ مجتمع خدمات بین راهی فعال هستند که شش مجتمع نیز در مرحله ساخت و ۱۲ مجتمع نیز در مرحله دریافت استعلام از دستگاههای ذیربط برای فعالیت است.

کد خبر 3670597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha