به گزارش خبرنگار مهر، ایرج شهین باهر ظهر یکشنبه در دیدار با سرمربی تیم ماشین سازی تبریز ضمن تقدیر از تلاش های رسول خطیبی در این تیم اظهارداشت: برای تشویق جوانان تبریزی و امیدواری آنها در جهت حضور در تیم های مطرح باید از پتانسیل حداکثری جوانان بومی استفاده و ستاره های ناشناخته محلات و میادین خاکی تبریز شناسایی شود، همانطورکه واسیلی گوجا در دهه های گذشته چنین کاری را کرد و بهترین بازیکنان را حتی به تیم ملی معرفی کرد.
وی با تاکید بر حمایت همه جانبه شورا از بومی سازی در ماشین سازی تبریز افزود: این موضوع بااهداف شورای اسلامی شهر تبریز هم در یک راستاست زیرا وظیفه شورا حمایت و نهادینه کردن ورزش در بدنه جامعه است و ورزش قهرمانی و بخصوص استفاده از نیروهای بومی می تواند عاملی تشویقی و تأثیرگذار برای ورزش جوانان تبریز و استان باشد.
عضو شورای اسلامی تبریز گفت: بومی سازی تیم ماشین سازی تبریز بهترین تصمیم رسول خطیبی بوده زیرا هم باعث پیشرفت وارتقاء ورزش و فعالیت بدنی جوانان شهرمان خواهد شد وازطرفی تیمی متعصب و نماینده واقعی تبریز را خواهیم داشت.
نظر شما