پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۷

دیدگاه جامعه به خانواده زندانی تغییر کند/ لزوم فرهنگسازی رسانه‌ها

دیدگاه جامعه به خانواده زندانی تغییر کند/ لزوم فرهنگسازی رسانه‌ها

شیراز-رئیس کل دادگستری فارس گفت: نگاه به خانواده زندانی باید تغییر کند و در این راستا رسانه ها باید فرهنگ سازی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی القاصی مهر ظهر یکشنبه در مجمع سالیانه انجمن حمایت از زندانیان شیراز با طرح این سوال که «چرا پدیده جرم و انحراف وجود دارد و چرا این فرد به عنوان یک فرد متخلف و فردی که رفتارش مغایر با هنجارهای اجتماعی است باید مجازات شود» افزود: جرم و انحراف نتیجه  عملکرد همه دستگاه هاست ولی در حال حاضر وقتی جرمی روی می‌دهد نگاه ما متوجه فرد مرتکب است و بلافاصله او را به عنوان مقصر به دستگاه قضائی معرفی کرده و انتظار داریم با مجرم برخورد شود.

رئیس کل دادگستری فارس بیان کرد: باید در وقوع جرم تقصیر را به گردن همه عوامل انداخت نه اینکه فقط فرد مرتکب را مقصر دانست.

وی چهار عامل اصلی در بوقوع رفتار مجرمانه را شامل دولت به مفهوم عام یعنی تمام نهادهای رسمی، نهادهای غیر رسمی یا جامعه، شخص مرتکب و قربانی جرم عنوان کرد.

رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به اینکه همه آحاد جامعه در قبال هم مسئولند و برای حفظ سلامت جامعه باید همه مسئولیت پذیر باشند در غیر این صورت دست یافتن به جامعه ای عاری از جرم امری دشوار است، افزود: در عین حال زمانیکه سرپرست یک خانواده زندانی می شود چه انتظاری از خانواده است که در شرایط  مناسبی زندگی کنن، نباید انتظار داشت تا خانواده زندانی در جامعه از الگوهای رفتاری مناسب تبعیت کنند زیرا قشر آسیب پذیری هستند که بی گناه مجازات شده اند.

القاصی مهر بیان کرد: جامعه به زندانی و خانواده آنها به عنوان  مزاحم برخورد و نگاه می کنند در حالی که خیلی از زندانیان مرتکبان جرایم غیر عمد هستند.

وی با اشاره به اینکه دستگاه های متولی و همه نهادهای مخدمات رسان و خیرین از خانواده زندانیان باید حمایت کنند، ادامه داد: ثواب کمک به خانواده زندانیان کمتر از مدرسه سازی و بیمارستان سازی نیست.

رئیس کل دادگستری فارس تاکید کرد: نگاه به خانواده زندانی باید تغییر کند و در این راستا رسانه ها باید فرهنگ سازی کنند.

کد خبر 3671282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha