پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۴۱

مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه در آذربایجان‌شرقی برگزار شد

مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه در آذربایجان‌شرقی برگزار شد

تبریز - سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن اوقاف و امورخیریه در آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی، سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن با رقابت‌ تنگاتنگ بین متسابقین برای کسب رتبه ممتاز در تمامی شهرستان‌ها به کار خود پایان داد و نفرات برگزیده هر رشته به مسابقات استانی مردادماه سال‌جاری راه یافتند.

بر اساس این گزارش، این دوره از مسابقات در شهرستان‌های جلفا، بناب، آذرشهر و هریس اردیبهشت‌ماه سال‌جاری برگزار شد و در مابقی شهرستان‌ها نیز که آخرین شهر برگزار کننده تبریز بود نیز در طی یک هفته برگزاری، پایان یافت.

در آخرین روز رقابت‌های سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن تبریز، حجت‌الاسلام وحدت مشهوری، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان با حضور در محل برگزاری مسابقات، اظهار کرد: تمامی نتایج در شهرستان‌های استان اعلام شده است و نفرات برگزیده نیز مشخص شده‌اند.

وی ادامه داد:نتایج این دوره از مسابقات در شهرستان تبریز نیز، نهم خردادماه از طریق سایت اداره کل اوقاف و امورخیریه آذربایجان‌شرقی اعلام خواهد شد.

حجت‌الاسلام مشهوری یادآور شد: مراسم اختتامیه سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن از طرف اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان تبریز در ۱۵ رمضان سال‌جاری تدارک دیده شده است که این مراسم با حضور عادل الباز، قاری مصری در آستان مقدس امامزاده سیدحمزه تبریز(ع) خواهد بود.

یادآور می‌شود نتایج و اسامی نفرات برگزیده از طریق سایت اداره کل اوقاف و امورخیریه استان در اسرع وقت اعلام خواهد شد.

کد خبر 3671554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha