پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۷:۵۳

انتقاد روزنامه قطری از عملکرد دژاگه و نکونام

انتقاد روزنامه قطری از عملکرد دژاگه و نکونام

یک روزنامه قطری از عملکرد بازیکنان خارجی تیم فوتبال العربی انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، روزنامه «الشرق» در گزارشی به عملکرد تیم فوتبال العربی و دلایل ناکامی این تیم در لیگ ستارگان اشاره کرده است؛ تیمی که لیگ قطر را خیلی خوب شروع کرد ولی به تدریج افت کرد و حتی نقل و انتقالات زمستانی نتیجه مثبتی برای این تیم نداشت.

در بخشی از این گزارش درباره بازیکنان خارجی العربی آمده است: در این فصل هیچ یک از بازیکنان خارجی العربی عملکرد چشمگیر و قدرتمندی نداشتند. زولا سرمربی العربی هم علاقه‌ای به تغییر این بازیکنان نداشت ولی پائولینو بازیکن برزیلی این تیم در میان بازیکنان خارجی استثنا بود.

این در حالی است که اشکان دژاگه و جواد نکونام دو بازیکن ایرانی العربی هستند که به خاطر مشخص نبودن وضعیت مدیریتی این باشگاه، تکلیفشان برای فصل آینده روشن نیست.

کد خبر 3671729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha