پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۱۱

حمایت انجمن سینمای جوان از آثاری با محوریت مدافعان حرم و مقاومت

حمایت انجمن سینمای جوان از آثاری با محوریت مدافعان حرم و مقاومت

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران در آستانه برگزاری آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم «مدافعان حرم و مقاومت بیان کرد که این انجمن از آثاری با محوریت مدافعان حرم و مقاومت حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرید فرخنده کیش با تأکید بر تداوم مسیر ستیز با افراطی‌گری و صهیونیزم جهانی از درگاه سینما گفت: برگزاری نخستین جشنواره فیلم «مدافعان حرم» و تأکید ریاست سازمان سینمایی در جریان برگزاری جشن سینمای جوان مبنی بر توجه ویژه به آثاری که این مضمون والا را مطرح می‌کنند، پشتوانه‌های بسیار خوبی هستند که انجمن سینمای جوانان ایران با توجه به حمایت‌های صورت گرفته از سوی سازمان سینمایی نسبت به تولید این آثار اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

وی افزود: انجمن سینمای جوانان ایران پذیرای طرح‌ها و فیلمنامه‌های فیلمسازان در رابطه با موضوع مدافعان حرمین شریفین خواهد بود تا نسبت به تداوم تولید این آثار ارزشی اقدام کند.

وی اشاره کرد: ما آرامش امروزمان را مدیون عزیزان مدافع حرم هستیم، همان‌طوری که در زمان جنگ آرامش و امنیتی که داشتیم حاصل زحمات و رشادت‌های رزمندگان مان در جبهه‌های حق علیه باطل بود، این بار این جبهه‌های دفاع مقدس کمی با فاصله از مرزهای کشور عزیزمان ایران در حرمین شریفین تشکیل شده است و در حال حاضر این عزیزان مدافعان حرم هستند. آن‌ها مدافعان یک تفکرند و مدافعان واقعی دین اسلام هستند، دینی که روایت کلامش صلح و دوستی و زیستن مسالمت‌آمیز است.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران با اشاره به تأثیر چشمگیر سینما در جهان امروز گفت: برگزاری نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم اتفاق بسیار شایسته‌ای بود که به همت خبرگزاری فارس و با همکاری موسسه فرهنگی هنری کتیبه نوای فاطمی صورت گرفت و امروز شاهد برگزاری آیین اختتامیه آن خواهیم بود. امیدواریم انجمن سینمای جوانان ایران و دیگر متولیان سینما و فرهنگ در کشور بتوانند مسیر ایجادشده توسط این جشنواره را با شایستگی تداوم ببخشند.

کد خبر 3672078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha