سردار مهدی محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ماموران یگان امداد و پلیس آگاهی شهرستان البرز در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق كالا و ارز در عوارضی آزاد راه قزوین – کرج به یك دستگاه كامیونت مشكوك و خودرو را متوقف كردند.
این مقام ارشد انتظامی افزود: در بازرسی ماموران از خودرو تعداد ۸۹ هزار و ۵۷۸ عدد انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق خارجی كشف شد.
سردار محمودی با اشاره به ارزش تقریبی ۳ میلیارد ریالی كالای قاچاق كشف شده بیان داشت: در این رابطه كامیونت ایسوز توقیف و دو نفر قاچاقچی دستگیر که با تشكیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند.
وی در پایان با اشاره به اینكه قاچاق كالا می تواند اثرات زیانبار و غیرقابل جبرانی بر اقتصاد كشور وارد کند، افزایش دامنه بیكاری، به خطر انداختن سلامت و امنیت جامعه، رواج كالاهای غیر استاندارد و اخلال در بازار صادرات كشور را، از پیامدهای قاچاق كالا عنوان كرده و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز و قاچاق توسط افراد سودجو، موضوع را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا نسبت به شناسایی و دستگیری متخلفان اقدام شود.
نظر شما