پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۲۰:۲۱

جانباز جنگ تحمیلی و سفیر منابع طبیعی:

بحران های محیط زیست کشور جدی است

بحران های محیط زیست کشور جدی است

رامیان- جانباز هشت سال دفاع مقدس و سفیر منابع طبیعی کشور با بیان این که بحران های محیط زیست و منابع طبیعی کشور جدی است، خواستار فرهنگ سازی در زمینه حفظ محیط زیست شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسعود طباطبایی، عصر دوشنبه، در دیدار با فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان رامیان، اظهار کرد: از سال ۸۲ طرح جهانی کمربند صلح جهانی را طراحی کردم و با سرگروهی خود، تا به امروز آن را ادامه داده ام.

وی که بازنشسته ارتش است خاطر نشان کرد: سومین دوره دوچرخه سواری استان‌های کشور با ادای یک دقیقه سکوت و احترام به حماسه سازان تاریخ ساز ایران زمین شروع شده و به یاد همه آنها در جای جای ایران یک نهال می‌کاریم.

وی تصریح کرد: گرانبها ترین میراث نسل ما برای آیندگان خاک، آب و درخت است که باید با جدیت از آنان نگهداری کنیم.

طباطبایی بابیان اینکه تا به امروز ۱۰۲لوح سپاس ،تقدیرنامه و شهروند افتخاری از مقامات ارشد دولتی، لشکری و کشوری دریافت کرده ام، افزود: چهارمین دوره تور ملی دوچرخه سواران اقوام نیز از مورخه ۱۳ اردیبهشت سال‌جاری شروع شده است.

جانباز ۶۵ درصد ارتش جمهوری اسلامی ایران با یادآوری بیش از یک قرن تلاش برای حفظ منابع ملی و طبیعی، گفت: این تلاش را بر جهادگران این عرصه قدر دانسته و بدانیم که بحران‌های مدیریت و زیست محیطی منابع ملی و طبیعی جدی هستند.

این دوچرخه سوار ارتش های جهان بیان کرد: گروه انسان‌های سبز در راستای فرهنگ سازی و گسترش فضاهای سبز فعالیت های مهم داخلی و بین‌المللی انجام داده است و در چندین کشور جهان برنامه اجرا کرده است. 

وی خاطر نشان کرد: در این برنامه که سومین دوره دوچرخه سواری استان‌های ایران است با ادای احترام به شهدای گمنام هر شهرستان، نهالی را غرس کنیم.

طباطبایی در پایان با بیان اینکه در سال ۶۵ در جبهه های حق بر علیه باطل به جانبازی ۶۵ درصد رسیده است، افزود : قصد دارم تا سن ۶۵ سالگی به دوچرخه سواری ادامه دهم و سفیر منابع ملی کشورم باشم. 

جواد صادقلو، فرماندار شهرستان رامیان نیز در این دیدار گفت: جانبازان و ایثارگران پرچمداران حوزه ایثار و شهادت هستند که در همه عرصه ها میتوانند مروج شاخصه های این امر باشند.

وی خاطرنشان کرد: جامعه امروز ما به فرهنگ سازی احتیاج مبرم داشته ،علی الخصوص اینکه یک جانباز نمونه کشوری مروج آن باشد.

وی در پایان بیان کرد: به پاس خدمات و زحمات این جانباز عزیز، سفیرو نماینده منابع طبیعی کشور شهروند افتخاری به وی اهدا شد.

کد خبر 3672745

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha