پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۵۰

مدیرکل میراث فرهنگی اردبیل به مهر خبر داد؛

مطالعه اسناد شفاهی زبان«تاتی» در اردبیل/زبان «رومن» پیگیری می‌شود

مطالعه اسناد شفاهی زبان«تاتی» در اردبیل/زبان «رومن» پیگیری می‌شود

اردبیل – مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل از مطالعه اسناد شفاهی زبان «تاتی» به عنوان یکی از شاخه‌های زبان باستانی ایران در این استان خبر داد.

کریم حاجی‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه زبان تاتی یکی از شاخه‌های زبان‌های باستانی ایران است، تصریح کرد: در شهرستان خلخال هنوز برخی از شهروندان به این زبان تکلم دارند.

وی با تأکید به اینکه این زبان شاخه‌ای از زبان پهلوی است، اضافه کرد: چند سال قبل مطالعات جزئی در خصوص زبان تاتی انجام شده است و در حال حاضر نیز مجدداً مطالعات توسط دانشگاه محقق اردبیلی انجام می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان متذکر شد: هدف از این مطالعات این است که اسناد شفاهی زبان‌ها قبل از نابودی ثبت شود و به همین منظور میراث فرهنگی استان مصمم به اجرای این پروژه است.

حاجی‌زاده با بیان اینکه این زبان در منطقه خلخال و گیلان هنوز زنده بوده و مورد استفاده است، به کمبود اعتبارات جهت مطالعه آن اشاره کرد و افزود: نیازمند یک میلیارد ریال اعتبار هستیم تا مطالعات تکمیل شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا میراث فرهنگی استان به مطالعه زبان رومن در منطقه بیله سوار ورود داشته است یا نه، تصریح کرد: تاکنون مطالعاتی در این خصوص نداشتیم و به دلیل اهمیت حتماً مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

کد خبر 3672914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha