پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۳۸

در نشست شورای روابط عمومی و خبرنگاران تصویب شد؛

نمایشگاه مطبوعات و روابط عمومی ها در قرچک برپا می شود

نمایشگاه مطبوعات و روابط عمومی ها در قرچک برپا می شود

قرچک-در جلسه شورای روابط عمومی و خبرنگاران شهرستان قرچک بر برگزاری قوی نمایشگاه مطبوعات و روابط عمومی های شهرستان تأکید و مقرر شد تا مقدمات این امر فراهم گردد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان قرچک شامگاه دوشنبه با حضور مسعود مرسل پور فرماندار، مسئولان روابط عمومی ادارات و خبرنگاران در سالن اجتماعات فرمانداری برگزارشد.

در این جلسه بر استفاده از ظرفیت روابط عمومی ها برای بیان خدمات دولت و دستگاه های اجرایی به مردم و  تعامل دوسویه خبرنگاران و مسئولان ادارات و نهادها تأکید شد.

همچنین رعایت صداقت و دقت در خبررسانی نیز از دیگر موضوعاتی بود که در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی شهرستان قرچک و خبرنگاران منطقه بر آن تأکید شد.

در این نشست بر برگزاری قوی نمایشگاه مطبوعات و روابط عمومی های شهرستان قرچک تأکید و مقرر شد تا مقدمات این امر که می تواند قابلیت های شهرستان را به نمایش گذاشته شود، فراهم گردد.

آموزش مسئولان روابط عمومی و برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه تولید خبر و اطلاع رسانی از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد تأکید قرار گرفت.

کد خبر 3672998

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha