پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۶

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز:

۳۵ درصد مدارس کشور توسط خیرین ساخته شده است

۳۵ درصد مدارس کشور توسط خیرین ساخته شده است

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور با بیان اینکه ۶۰۰ هزار خیر مدرسه ساز در کشور داریم، گفت: ۳۵ درصد مدارس کشور توسط خیرین ساخته شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا حافظی در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران که در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد، گفت: فعالیت مدرسه سازی توسط خیرین از ۱۸ سال پیش آغاز شد و فکر نمی کردیم این حرکت پرشور ادامه یابد و هر سال مجاهدت مردم در این زمینه بیشتر و پرشورتر شود.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۶۰۰ هزار خیر مدرسه ساز در کشور وجود دارد و در جهان هزار خیر مدسه ساز به امر مدرسه سازی برای دانش آموزان ایرانی می پردازند.

رئیس جامع خیرین مدرسه ساز کشور بیان کرد: در حال حاضر ۳۵ درصد مدارس توسط خیرین ساخته شده است و پیش بینی می کنیم ضریب مشارکت مردم در مدرسه سازی به ۳۷ درصد نیز برسد.

در این مراسم از تعدادی خیرین مدرسه ساز و همچنین محمدعلی نجفی به عنوان وزیر سابق وزارت آموزش و پرورش تقدیر شد.

کد خبر 3673331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha