به گزارش خبرنگار" مهر" در تمرين عصر امروز تيم ملي 22 بازيكن حضور داشتند كه ابتدا زير نظر ناصر ابراهيمي و پرويز كماسي به گرم كردند بدنهاي خود پرداختند و سپس در گروههاي شش و هفت نفره به آقا وسط و حفظ توپ پرداختند. بخش پاياني تمرين عصر امروز تيم ملي هم به تمرينات ريكاوري اختصاص داشت كه نزديك به 45 دقيقه به طول انجاميد و مربيان قصد داشتند وضعيت جسماني بازيكنان را به حالت عادي بازگردانند تا براي ديدار فردا برابر سوريه در آمادگي كامل قرار داشته باشند.
درحالي كه اعلام شد رحمان رضايي شب گذشته وارد ايران شده است و در ليست 23 نفره تيم ملي نيز حضور داشت اما اين بازيكن در تمرينات عصر امروز حاضر نشد تا تيم ملي با 22 بازيكن تمرين كند. با اين شرايط رضايي نيز در ديدار برابر سوريه غايب خواهد بود. قبل از او هاشميان و كريمي نيز اعلام كرده بودند در بازي برابر سويه حضور نخواهند داشت.
ديدار تيم ملي فوتبال كشورمان برابر سوريه ساعت 18 فردا در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما