به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، فتحالله حقیقی در همایش جوانان، پویایی و امید که در کانون امام خمینیشهر بوشهر برگزار شد اظهار داشت: جوانان ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه مسائل اجرایی دارند و مسئولان باید از توان آنان در مدیریت بهره ببرند.
وی بیان کرد: استاندار بوشهر که خود از جوانترین استانداران کشور است توجه ویژهای به جوانان دارد بهطوریکه در انتصاب بخشداران همواره اولویت را به جوانان داده است. جوانان استان نیز باید برای رسیدن به مشاغل و پستهای مدیریتی استان تجارب لازم را کسب کرده و خود را برای پذیرش مسئولیتهای مهم آماده کنند.
حقیقی با اشاره به تلاش مسئولان استان برای جذب نیروهای بومی بیان کرد: باید توجه داشت که داشتن مهارت لازم یکی از اصول مهم کسب شغل مناسب است و در همین راستا تفاهمنامه های آموزش فنی و حرفه ای برای ۲۳ هزار جوان جویای کار در عرصههای نفت و نیروگاه بستهشده است که ۱۳ هزار نفر در بخش نفت و ۱۰ هزار نفر هم در بخش نیروگاهی آموزش میبینند.
وی گفت: جوانان باید با فناوریها آشنا شوند به همین دلیل استاندار بوشهر با قوت به دنبال ارتقای سطح آموزشهای تخصصی جوانان متناسب با صنایع استان است. همچنین با عملیاتی شدن منطقه آزاد در استان بوشهر شاخصهای اشتغال نیز در استان افزایش مییابد.
نظر شما