سرهنگ فردین پیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: درپی تماس های مکرر مردم با فوریت های پلیسی ۱۱۰ در خصوص جمع آوری متکدیان، موضع به صورت ویژه دردستور کار این پلیس وشورای تامین شهر قرار گرفت.
وی گفت: جلساتی با فرماندار، شهرداری، بهزیستی و کمیته امداد در خصوص ساماندهی متکدیان سطح شهر ایلام که اغلب غیر بومی هستند برگزار شد و در آن به ساماندهی این موضوع اجتماعی تأکید شد.
پیری تصریح کرد: این طرح به مدت ۲۴ ساعت با همکاری شهرداری و بهزیستی در سطح شهر ایلام به مرحله اجرا گذاشته شد و تعدادی متکدی دستگیر که جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام در پایان گفت: قانون مجازات اسلامی پدیده تکدی گری را جرم می داند و برای آن مجازات های تعیین کرده است اما این امر نتوانسته است از تعداد متکدیان بکاهد که انتظار می رود مسئولان و سازمان های مربوطه در راستای برخورد با این پدیده زشت اجتماعی با اجرای طرح های منظم و دوره ای در قالب گشت های مشترک این افراد را جمع آوری و با آنان برخورد جدی و قانونی شود تا دیگر شاهد حضور این گونه افراد در سطح شهر نباشیم.
نظر شما