به گزارش خبرنگار مهر، تیم های ملی والیبال ژاپن و ایران از ساعت ۱۴:۴۵ روز چهارشنبه در چارچوب رقابتهای انتخابی المپیک دیدار خود را در سالن مترو پولیتن توکیو برگزار کردند که ست سوم را تیم کشورمان با حساب ۲۵ بر ۲۲ پیروز شد تا در مجموع ۲ بر یک پیش بیفتد.
تیم ایران ست سوم را با همان ارنج اولیه بازی آغاز کرد. ژاپن که روحیه خوبی کسب کرده بود با حمایت تماشاگرانش خیلی زود دو امتیاز پیش افتاد و با دریافت های فوق العاده ای که داشت این روند را با برتری ۷ بر ۵ ادامه داد. امتیازی که موسوی با دفاع اسپک شیمیزو کسب کرد فاصله را کاهش داد ولی برتری ۸ بر ۷ در وقت نخست استراحت فنی به سود میزبان بود.
تیم ژاپن پس از بازگشت به زمین ۱۰ بر ۸ پیش افتاد اما سرویس های خوب معروف و اشتباهات ژاپن برتری ۱۲ بر ۱۰ ایران را رقم زد تا سرمربی ژاپن تقاضای وقت استراحت کند. تیم ایران با دفاع خوب عادل غلامی و سپس پوئن سرویس عبادی پور فاصله را بیشتر کرد و در وقت دوم ۱۶ بر ۱۲ از میزبان مسابقات پیشی گرفت.
تیم کشورمان با بازی خوب خود برتری ۱۹ بر ۱۳ را روی تابلو ثبت کرد که سرمربی ژاپن بار دیگر چاره را در تایم اوت دید. اشتباهات بازیکنان کشورمان فاصله دو تیم را به ۳ امتیاز رسانده بود. ژاپن در امتیاز ۲۲ بر ۲۰ فاصله خود را به دو امتیاز کاهش داد و این بار لوزانو تقاضای تایم اوت کرد. بازی در اوج حساسیت دنبال شد و با دفاع روی تور موسوی تیم ایران این ست را ۲۵ بر ۲۲ برنده شد.
نظر شما