به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قربانعلی صفایی پور عصر چهارشنبه در نشست هماهنگی برنامه های قرآنی ماه مبارک رمضان در دفتر خود، با اشاره به نزدیک شدن به ماه بهار قرآن و لزوم برنامه ریزی قرآنی در این ماه، بیان داشت: کاهش آسیب های اجتماعی و آشنایی و انس بیشتر جوانان و نوجوانان با قرآن و اهل بیت (ع) با اجرای برنامه های منسجم و هماهنگ فرهنگی و قرآنی در ماه مبارک رمضان میسر خواهد شد لذا در ماه بهار قرآن برنامه های مذهبی و فرهنگی در سطح شهرستان برگزار می شود که دستگاه های فرهنگی با برنامه ریزی بهتر خروجی مناسبی از این ماه داشته باشند.
وی با اشاره به ثواب بیشمار تلاوت قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، افزود: مساجد، موسسات قرآنی و دستگاه های فرهنگی برای برگزاری محافل انس با قرآن و برگزاری مراسم قرائت جمع خوانی قرآن کریم در شهر میامی برنامه ریزی کنند چرا که قرائت قرآن به خودی خود منجر به اشاعه معنویات در جامعه می شود.
دشمنان در هجمه فرهنگی ساکت نمی شینند
رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی شهرستان میامی با تاکید بر اهمیت بیان اهمیت سبک زندگی اسلامی در جلسات قرآنی، گفت: روحانیان و مبلغان نسبت به برگزاری حلقه های معرفتی و بیان معارف دین در مساجد اقدام کنند چرا که همیشه دغدغه اصلی پیامبر اسلام(ص) توجه به قرآن و عترت ایشان بوده است و اگر به وصیت پیامبر رحمت به خوبی عمل می شد مشکلات و معضلات اجتماعی در سطح جوامع رخ نمی داد.
صفایی پور با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران با شاخصه های قرآنی و اسلامی در برابر دشمنان ایستادگی می کند، افزود: جبهه فرهنگی و جنگ نرم دشمن با شروع دهه دوم انقلاب اسلامی آغاز شده و دشمنان روز به روز با ابزارهای مختلف و مدرن وارد عرصه می شوند لذا باید دانست که تحمیل سبک زندگی غربی به مسلمانان جهان یکی از اهداف اصلی دشمنان اسلام است.
وی با بیان اینکه دشمنان در عرصه جنگ نرم ساکت نمی نشینند، افزود: برگزاری مسابقات قرآن، اذان و نهج البلاغه، برگزاری محافل انس با قرآن کریم، تجلیل از فعالان قرآنی شهرستان، تجلیل از هیئت امناء مساجد، بازدید از مراکز و موسسات قرآنی و ... از مهمترین برنامه های ماه مبارک رمضان باشد.
نظر شما