به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه خطاب به مقامات انگلیس ماندن این کشور در جمع کشورهای عضو اتحادیه اروپا را خواستار شد.
اولاند در مراسم افتتاح بزرگترین تونل جهان در سوئیس گفت: انگلیسی ها باید روابط نزدیک خود را با اروپا به یاد بیاورند و نباید از این فرصت چشم پوشی کنند.
وی اظهار امیدواری کرد مردم انگلیس در همه پرسی به نفع اتحادیه اروپا رای دهند. وی افزود: در زمان کنونی اتحادیه اروپا در متحدترین شکل خود قرار دارد و نباید این شکل مخدوش شود.
رئیس جمهور فرانسه یکی از تبعات خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را ضربه خوردن اقتصاد کشورهای این اتحادیه ارزیابی کرد.
روز دوشنبه نظرسنجی در روزنامه گاردین انگلیس منتشر شد که نشان می داد ۵۲ درصد از مردم این کشور موافق ماندن کشورشان در جمع کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستند.
این درحالی است که روزنامه فایننشال تایمز نیز در گزارشی نظرسنجی مشابهی منتشر کرد که نشان می دهد فاصله موافقان و مخالفان ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا هر روز به نفع مخالفان کاهش پیدا می کند.
نظر شما