پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۳۳

در شیراز؛

«یک سیاره شخصی» از حرکت ایستاد

«یک سیاره شخصی» از حرکت ایستاد

شیراز- نمایشگاه یک سیاره شخصی که از جمعه هفتم خرداد ماه در گالری تار و پود واقع در مجموعه کتابخانه ملی و مرکز اسناد استان فارس برگزار شد چهارشنبه شب طی مراسمی به کار خود پایان بخشید.

به گزارش خبرنگار مهر، این نمایشگاه که دربرگیرنده نقاشی‌ها و هنر‌های تجسمی کودکان کار بود و به بهانه برگزیده شدن آثار این کودکان در عرصه جهانی برگزار شد به همت جمعیت دانشجویی امام علی (ع) به مدت شش روز برپا گشت.

این نمایشگاه در واپسین روز میزبان بهزاد مریدی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و چهره‌‌ های برجسته ادبیات و هنر فارس بود.

در  مراسم اختتامیه که در سرای سخن مجموعه کتابخانه ملی و مرکز اسناد فارس برگزار شد، اعضای انجمن به ارائه گزارشی از فعالیت پنج روزه خود پرداختند، در این میان خورشیدی مسئول واحد شناسایی و عضو هیئت مدیره جمعیت امام علی (ع)  بیان کرد: آنچه افراد انجمن را اینگونه با انگیزه و دوستانه در کنار هم نگاه داشته است، ارادت به سیره عملی زندگی مولای نخست شیعیان امام علی (ع) است.

موژان انصاری  دبیر انجمن امام علی (ع) نیز با تشریح فعالیت‌های انجمن درباب چشم اندازهای پیش روی این نهاد خیرخواهانه چنین گفت: هدف ما از تاسیس خانه ایرانی سعدی ایجاد زندگی اجتماعی سالم تر و مفیدتر با آموزش‌های جانبی در این مکان برای کودکانی است که به واسطه فقر مالی و فرهنگی و مسائلی همچون اعتیاد والدین و... به جمعیت کارگر پیوسته‌اند و کودک کار نام گرفته اند. ما بر آنیم از طریق آموزش و پرورش و شناسایی استعدادهای این قشر آسیب پذیر، راه و فکری نو در زندگی آنان ایجاد کنیم

حبیب احمدزاده: نباید در انجام كار خیر از تحقیر ترسید

در ادامه‌ این مراسم حبیب احمدزاده از فعالان عرصه ادبیات و هنر پایداری تجربیات شخصی خود را درباب کمک رسانی به کودکان آسیب دیده  در اختیار مخاطبان قرار داد.

وی که از هنرمندان فعال عرصه اجتماعی است ضمن تأکید بر ضرورت به ثمر رساندن نیت های خیرخواهانه و خداپسندانه به نکته‌ای بسیار مهم اشاره کرد: در انجام کار خیر از کسی انتظار كمك نداشته باشید. در این شرایط كمك هر كس برای شما به مثابه در بهشت خواهد بود. از این رو، نباید در انجام كار خیر از تحقیر ترسید.

احمدزاده افزود: اگر ارزش در جای خود استفاده نشود به ضد ارزش تبدیل می شود. همواره حتی در باور ارزش و آرمان باید تعادل رعایت شود.

نویسنده کتاب ارزشمند «گفتگو با سایه» درباره ضرورت اقدام به جای سخن‌گویی صرف گفت: اگر كسی می خواهد آب گل آلود بنوشد، جای هشدار به او، آب تمیز در اختیارش قرار دهید.

در انتها فیلمی از فعالیت های انسان دوستانه جمعی از خیرین در زندان درورد لرستان به نمایش گذاشته شد که تجربیات ارزشمندی را در اختیار حضار قرار داد.

نمایشگاه یک سیاره شخصی که با هدف نزدیک تر کردن مردم با کودکان کار و توانمندی های آنان برگزار شد، طی شش روز در بخش های مختلف همچون ارائه آثار هنری کودکان کار، پخش فیلم های طراز اول درباره کودکان، اجرای موسیقی و نشست های تخصصی به کار خود پایان داد.

کد خبر 3675251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha