به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسینیان شامگاه پنج شنبه در آئین گرامیداشت بیست و هفتمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در جمع قشرهای مختلف مردم شهر دامغان به میزبانی حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) این شهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام عظیم الشان اظهار داشت: امام خمینی (ره) مدیری مدبر و فردی آینده اندیش بود و این شخصیت ممتاز و ارزنده با انقلاب اسلامی، ایران و اسلام را زنده و احیاء کرد.
وی با اشاره به تاکید امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «اگر با هم بودید، هیچکس نمیتواند به ما شما آسیبی برساند»، اضافه کرد: یکی از مهمترین حرکت های ممتاز امام راحل ایجاد وحدت ملی زیر پرچم ولایت فقیه بود.
امام جمعه دامغان با بیان اینکه امام (ره) محضر بزرگانی چون آیت الله شاه آبادی پرورش یافته بود و فرهنگ مملکت را غنی کرد، افزود: امام راحل یک مدرس به تمام معنا بود.
حسینیان با اشاره به شکل گیری ۱۳نهضت بزرگ در طول تاریخ ایران اظهار داشت: نهضت های چون مدرس، میرزاکوچک خان جنگلی و فداییان اسلام از مهمترین نهضت های به وقوع پیوسته در طول تاریخ ایران بوده است که برای حفظ اسلام، شیعه و مبانی دینی و اسلامی به وقوع پیوست.
وی با تاکید بر اینکه علما مرزبانان و نگهبانان شیعه هستند، یاد آورشد: علما وارد میدان شدند و بااین حرکت خود شیعه را حفظ کردند.
امام جمعه دامغان با بیان اینکه باید دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران و امام راحل را برای مردم تبیین و بازگو کرد، افزود: امروز و به برکت رهبری های امام راحل، جمهوری اسلامی ایران آبرومند و عزت مند در سراسر جهان است.
وی اضافه کرد: از امام راحل یادگارهای فراوانی برجای مانده که مردم و به ویژه اقشار آسیب پذیر جامعه از این خدمات و برکات بهره مند هستند که می توان به نهادهای چون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یاد کرد.
نظر شما