پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۲۰

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان:

شخصیت، آرمان و اهداف امام خمینی(ره) به نسل کنونی شناسانده شود

 شخصیت، آرمان و اهداف امام خمینی(ره) به نسل کنونی شناسانده شود

زنجان-نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان تاکید کرد: شخصیت، آرمان و اهداف امام خمینی (ره ) باید به نسل کنونی شناسانده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه شهر زنجان  افزود: اطاعت از ولایت‌فقیه، بهترین راه تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره) است.

وی بابیان اینکه یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های نظام جمهوری اسلامی ایران، مردم‌سالاری دینی است، ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران زمانی شکل گرفت که دشمنان خارجی و داخلی ازیک‌طرف و آماده نبودن جامعه از طرف دیگر این پیروزی را سخت می‌کرد اما امام خمینی (ره) که منطق قرآن و وعده الهی را در تقوا لمس کرده بود، محکم پای همه مسائل ایستاد.

خاتمی بابیان اینکه امام خمینی (ره) بزرگ‌ترین انقلاب جهانی را با پایه‌های دین و مذهب، بنیان‌گذاری کرد، افزود: نخستین شخصیتی که در دنیا به دشمن بزرگ یعنی آمریکا «نه» گفت حضرت امام خمینی (ره) بود.

وی یادآور شد: محمدرضا پهلوی سال‌های سال موردحمایت استکبار جهانی بود. چندین سال پیش دنیا به دو بلوک شرق با نظام کمونیستی و شرق با نظام کاپیتالیستی تقسیم شد و این دو بلوک در مقابل هم ایستادند، اما در مقطعی مصلحت دیدند که پشتیبان محمدرضا پهلوی باشند؛ درواقع، آمریکا و اروپا با تمام قدرت از محمدرضا حمایت می‌کرد ولی یک روحانی عالم و فقیه، با اتکا به وعده پروردگار در مقابل حکومت ایستاد و گفت: «شاه باید از این مملکت برود و بعد از شاه، نوبت آمریکاست».

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان افزود: خیلی‌ها این سخن امام خمینی (ره) را در آن برهه تاریخی، جوک سیاسی تلقی کردند اما معمار کبیر انقلاب، جهان‌بینی و ایدئولوژی خود را در پیش گرفت و معتقد بود که حتی اگر یکه و تنها بماند، راهی که در پیش‌گرفته درست است.

خاتمی گفت: انقلاب اسلامی ایران در سال ۴۲ و با رهبری امام خمینی (ره)، همچنین تقدیم چند هزار شهید و مجروح و زندانی شکل گرفت و سال ۵۷ نیز با همان رهبری، اهداف و استراتژی به پیروزی رسید؛ درواقع، امام خمینی (ره)، مؤمن، متعهد و انقلابی جامع‌الشرایط بود و رهبر معظم انقلاب نیز جانشین برحق و خلف آن بزرگوار است.

وی با تأکید بر این‌که تقوای الهی، عزت در دنیا و نجات در آخرت را به ارمغان می‌آورد، افزود: خداوند بهترین روزی را ازنظر موقعیت، ارزش اجتماعی و منزلت نصیب کسی می‌کند که راه او را در پیش‌گرفته باشد.

کد خبر 3675890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha